Ik ga op reis en neem mee…

3 juli 2016

Soms heb ik het gevoel dat ik koffer in en koffer uit leef. Niet dat jij mij daar over hoort klagen. Intussen ben ik wel een expert geworden in het pakken van diezelfde reiskoffer.

Er zijn altijd een paar zaken die je trip gemakkelijker kunnen maken zonder dat je er veel moeite moet voor doen.

Ik presenteer je graag een vijftal tips:

 

Een klein make-up setje BE Creative

image

Een beetje make-up moet bij mij altijd mee. Je weet nooit wanneer je weer naar een of ander vogeltje moet kijken :)) Neen serieus, natuurlijk wil je er op vakantie ook op je best uitzien. Ook hier wil ik een beetje kunnen experimenteren met kleur. Maar te veel verschillende potjes die verlies ik gegarandeerd. Dus dit reissetje van BE Creative is super handig en toch voldoende gevarieerd. Het is niet duur en je vindt het in alle Ici Paris XL winkels.

Een reinigende handspray

image

Als wereldreiziger kan je ook maar beter een desinfecterend product bij hebben. Altijd handig na een obscuur toiletbezoek en een tekort aan stromend water. De flesjes van DOU zijn ook nog eens leuk om naar te kijken en hebben, als je dat wil, nog een extra lekker geurtje.

Dubbele bescherming

image

 

 

Wie naar warmere oorden trekt kan ook maar beter bescherming tegen die vervelende muggen in zijn bagage meenemen. De zonnecremes van Picasol beschermen je niet alleen tegen slechte stralen maar ook tegen ongedierte allerlei. De aftersun vind ik echt geweldig want juist ’s avonds zijn die beestjes het meest actief.

Bite this

 

image

Als het dan toch te laat is en de mug heeft haar  avondmaal gehad. Wel, dan biedt deze handige bite away misschien enig soelaas. Met een hete (lees warme) druk op de beet wordt de zwelling en de jeuk blijvend onder handen genomen. Eureka!

Relax!

image

Mijn man denkt soms dat hij nog twintig is als hij zich op reis op één of ander volleybal veld bevindt. De arnicacreme doet wonderen bij pijnlijke spieren. Moederkeszalf maar dan wetenschappelijk verantwoord. 🙂 De extra aandacht die hij krijg maakt natuurlijk deel uit van het genezingsproces. :))
Voor het slapengaan nog even je handen en voeten inmasseren met de geweldige producten van L’Occitan is echt pure luxe. Hij kalmeert in elk opzicht. Zijn heerlijke geur sust je nadien langzaam in slaap.

Een geurstaaltje kan altijd en overal mee in je handtas. De Billy X collectie is van Belgische makelij en alle geuren zijn echt super. Je vindt het in all Cks stores en zijn zeker de moeite om alle kleurtjes even uit te proberen.

Ik weet niet of jij het ook merkt, maar het ruikt hier naar vakantie!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.