Moederdagtips

3 mei 2015

Elk jaar is het weer opnieuw op het laatste moment kijken naar het perfecte cadeautje voor moederdag. Vroeger had ik véél ideetjes, maar de laatste jaren val ik een beetje stil qua inspiratie. Misschien met het ouder worden… Maar als ik dat nu al zeg en ik ben er nog maar 23, dan voorspelt het niet veel goeds. Oeps!

Ik heb voor jullie wel leuke ideetjes kunnen verzamelen zodat jullie komende week een fantastische Moederdag kunnen beleven met de leukste cadeautjes – uit misschien wel verrassende hoek.

IMG_8170

Allereerst begin ik graag met de pumps van Rockport. Rockport werd opgericht in 1971 door vader en zoon Saul en Bruce Katz waarbij ze letterlijk schoenen uit de koffer van hun bestelwagen verkochten. Hun doel was om schoenen te ontwerpen met een hoog niveau van comfort én stijl voor de actieve consument . Omdat “goed genoeg” voor hun nooit goed genoeg was, vormde Rockport een levenslange uitdaging van voortdurende vernieuwing. En die vernieuwing zorgt voor bijvoorbeeld pumps die zalig zitten. Ze zitten zacht en je voelt haast niet dat je ze draagt! Ik heb ze ook voor mezelf gekocht, maar ik ben absoluut geen makkelijke wat high heels betreft. Inge heeft me zo’n schoenen leren dragen en natuurlijk is er nog heel veel oefening aan.
Zeker ook voor mama’s die comfort gewoon zijn maar toch een beetje elegantie willen, is deze Rockport shoe perfect. Vandaag kent Rockport een succesvolle verkoop in 5 werelddelen en in meer dan 60 landen, verspreid over de hele wereld. Door dit succes klimt Rockport op bij de top van internationale comfortmerken. Gogogo!

2140353-p-MULTIVIEW

Yves Rocher is natuurlijk ook altijd top om cadeau te doen. Ik ben fan van hun kajal potloden om de ogen een mooie felle kleur te geven, maar met zoiets kan ik mijn mama geen plezier doen. Ze houdt het liever basic en heeft onlangs een ooglijntje permanent laten tekenen. Ik zou’t niet eens durven!
Wat ik wel cool vind voor mijn mama zijn de haarmaskers van Yves Rocher. Ik gebruik ze zelf dagelijks. Ik was m’n haren voor het slapen gaan en laat het masker de ganse nacht intrekken. ‘ s Ochtends neem ik een frisse douche en was ik het masker af. Mijn mama heeft heel dun en droog haar en kan de maskertjes zeker gebruiken!

IMG_8264

Nog meer beauty vind ik bij Scholl. Onlangs was ik te gast op een event waar de Scholl Velvet Smooth werd voorgesteld. Inge en ik waren vanaf moment één fan, zeker als ze het apparaatje nog eens uittesten op onze eigen voeten. We hadden allebei niet zoveel last van eelt, maar wel van een beetje een ruwere huid. Na het gebruik van deze Velvet Smooth was m’n voetje babyzacht. De schoonheidsspecialiste smeerde er nog wat serum van Scholl op en die maakte het resultaat echt wel meer dan af.

IMG_8252

Wil je juweeltjes kopen voor je mama? Goh dan is dat altijd wel een dure zaak. Ik kocht me onlangs plaktattoo’s in 24K gold van GoldSin en ik kreeg hier zoveel leuke reacties op van mijn vrienden tijdens een avondje stappen. Zelfs mijn mama vond ze écht super leuk! Zeker voor de zomer vind ik dat ze ook nog bij mijn mama zouden passen, dus ik stop ze alvast in mijn eigen samengestelde ‘moederdag-box’.

IMG_5785

Last but not least vind ik nagellak ook nog altijd een tof cadeau! Ik ben zelf heel grote fan van ProNails en Faby. Faby is nog maar een beginnend merk maar ze brachten onlangs de ‘Music’ lijn op de markt, vol met fleurige kleurtjes die ik deze zomer echt allemaal wil. Ik vind het top als ik aan elke vinger een verschillend kleurtje kan hebben. Opvallend, speels en creatief 😉
ProNails vind ik geweldig omdat ze zoveel matte lakjes hebben. Ik heb nu gekozen voor een lichte kleur, maar eveneens in mat. Om de fleurige kleurtjes van Faby een beetje te kunnen afwisselen natuurlijk.

Ik hoop dat jullie genoeg ideetjes hebben om je mama eens goed te pamperen. Maar sorry: mijn mama is de beste. <3

 

 

 

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.