Budgetvriendelijk mooi

4 april 2016

Evy Gruyaert werd bekend als radiostem bij Radio Donna en werd ook door televisie kijkend Vlaanderen lieflijk onder de arm genomen. De mooie presentatrice houdt er een gezonde levensstijl op na. Als lifestylecoach van Lidl weet ze de nieuwe beauty en care producten van Lidl meer dan te appreciëren.

Evy: “Op een haalbare en betaalbare manier zo goed mogelijk voor jezelf zorgen en voor de dag komen is mijn levensmotto.”

image

Evy:”  Mijn favoriet? Zonder twijfel de mascara”

image

Ook Angelique Vandenwinkel die het mooie weer maakt naast Jani Kazaltzis in Zo man zo vrouw en die jaren geleden mij bij VT4 mooi maakte is fan van de mascara. Prijs kwaliteit is dit de topper van het moment volgens haar.

TIP: onderst wimpertjes alleen met het puntje van de mascara aanzetten.

Topper voor in de handtas

image

Zelf ben ik meteen fan van de lipgloss. Met op 1. Rich Magenta, op 2. Glitter Pink en op nr 3. Sweet toffee. Voor 1.99 euro kan ik ze gerust alle drie kopen.

Lipgloss mania

image

Marleen Merckx alias Simonneke uit thuis laat zich bijna elke dag zorgvuldig opmaken. Angelique maakt haar vandaag extra mooi. “gelukkig ga ik vanavond nog dineren, het zou zonde van deze mooie make-up zijn om vroeg in mijn bed te duiken” aldus een enthousiaste Marleen.

Vandaag geen tranen voor Simonneke 🙂

image

Toch ook nog even dit meegeven. De hydraterende anti- rimpelcrème viel bij Testaankoop in de prijzen en de dagcrème werd verkozen tot product van het jaar. Dit moet ik natuurlijk zelf eens uittesten of zijn jullie mij voor?

image

Alle producten zijn vanaf vandaag te verkrijgen in de winkel. Een grote geldbeugel moet je niet meenemen, wel een grote boodschappentas. 🙂

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.