Knappe leugenaars @ Netflix

19 november 2015

Netflix time is voor mij pure ontspanning. Ik heb wel het probleem dat ik alle series wil kijken, dus meestal kijk ik zoveel series door elkaar. Momenteel ben ik bezig met volgende series (don’t shoot me, het zijn er een beetje te veel):

 

  • Suits
  • Orange is the new black
  • Gossip Girl
  • Vampire Diaries
  • Sense8
  • Pretty Little Liars

Buiten Gossip Girl al voor de vierde keer bekeken te hebben, ben ik ook voortdurend aan het wachten op een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. De serie die ik voor alle andere series bekeken moet hebben is dan ook één van m’n favorietjes. Vanaf het begin heb ik de serie gevolgd. Inmiddels is seizoen zes alweer in de helft. Dit seizoen werden alle mysteries rond ‘A’ opgelost, maar voorlopig blijft de spanning erg hoog.

 

 

Om het geheugen op te frissen, even in het kort waar deze serie ook al weer over gaat. Iedereen heeft wel iets te verbergen in Rosewood. Na de vermissing van Queen Bee en beste vriendin Alison komen de vier vriendinnen Aria, Hanna, Spencer en Emily weer bij elkaar.

Maar wie was wie ook al weer?

 

IMG_5742

De vriendinnen ontvangen vreemde, onbehagelijke berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. Hun leven wordt een ware hel en de zoektocht naar ‘A’ gaat van start. Tijdens seizoen vier zijn we er eindelijk achter gekomen wat er allemaal met Alison is gebeurd. Of moeten we de waarheid met een korreltje zout nemen? De gebeurtenissen vragen in ieder geval om meer antwoorden.

De serie is dus bijzonder mysterieus en onwerkelijk voor het dagelijkse leven, maar toch zijn er zo’n herkenbare stukken in de serie. Als ik niet kan slapen begin ik te kijken op Interest en ga ik op zoek naar leuke quotes die volledig bij m’n levensstijl passen. Mijn leven draait natuurlijk niet om ‘A’, maar ik geloof er zeker in dat jullie jezelf ook in volgende quotes gaan herkennen.

 

Beginnen doen we met m’n favorietje, Hanna. Hanna is tijdens haar puberteit enorm gekwetst geweest om haar rondere vormen. De Hanna die zich liet kleineren bestaat sinds enkele jaren niet meer. Hanna bijt van zich af, maar binnen in heeft Hanna nog steeds een heel klein hartje. Ik herken mezelf daar zo goed in, omdat ik wanneer ik zelf alleen ben ook écht mezelf kan zijn en mijn zwakheden durf tonen. En jawel, daar hoort blijtmuziek bij – duh!

 

 

 

IMG_5743

Dit doet me zo denken aan m’n middelbare schooljaren waar je de populaire girls had, de onopvallende ‘gang’ en de seutjes. De populaire ladies worden vaak als bitches omschreven, maar ze willen ergens zich ook boven alles stellen en houden wel van een bitch allure. Maar héy, niks mis mee… Toch?!

IMG_5744

Het mooie aan deze serie zijn de mooie, liefdevolle scènes. Ik ben grote fan van Caleb: een beetje een badboy maar een hart van goud. Mij mogen ze trouwens zo ook meevragen naar New York… Kandidaten?!

IMG_5746

Ongetwijfeld m’n favoriete quote van afgelopen vijf seizoenen. Ik ben nu in de helft van seizoen zes en het mysterie blijft nog onduidelijk. Wie is ‘A’ en wat doet Alisons ongekende broer Charles nu in het spel? Netflix houdt je zeker op de hoogte, want de nieuwe afleveringen worden zo snel mogelijk geadd aan de lijst. Goeie tip: schrijf je in op de nieuwsbrief, want zo weet je precies wanneer er een nieuwe aflevering van jouw favo serie online staat.

Got a secret, can you keep it,… enjoy PLL!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.