Welkom op de BBBBQ van Yves Rocher

5 september 2015

image
De Beauty Bloggers BBQ van Yves Rocher was een fijn iniatief om elkaar en de nieuwste producten beter te leren kennen. Ergens in de buurt van het Terkameren bos was het heerlijk keuvelen en experimenteren met eyeliners en nagelakjes.
imageimage
De allernieuwste Mascara van Yves Rocher zal je wimpers maximaal verlengen en spreiden zodat er een soort valse wimpereffect ontstaat. De Extreem Pink belooft extreem grote ogen met een verblindende oogopslag en dat horen wij graag.
Wat ik nog leuk vind is dat je nu met één borsteltje alles bij je hebt om smoky eyes op je gelaat te toveren. De Néo-smoky maskara kan je gebruiken als oogschaduw en als mascara. Toegegeven, het vergt wel enige kunde en voorzichtigheid om tot een mooi resultaat te komen maar wie niet waagt niet wint.image
image
Heel wat kleur ook deze herfst. De 15 verschillende ultra color crème oogpotloden zijn geïnspireerd op de kleuren van de natuur en zijn door hun structuur makkelijk aan te brengen. De Violet Iris en Brun écore zijn mijn favorietjes maar Yentl is fan van alle felle kleurtjes.image
Nanou de vaste visagiste van Yves Rocher is echt een toppertje. Ze heeft mij doorheen de jaren dikwijls mooi gemaakt voor een covershoot van één of ander magazine. Als je ooit de kans krijgt op een festival of een kennismakingsdag je te laten maquilleren door haar mag je dat niet laten voorbijgaan. Sylvie keek en zag met haar smoky eyes dat het een geslaagde avond was.imageimage

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.