Bubble Trouble meets ATV

27 februari 2015

Laatst hadden we opnames voor Hotspot van ATV.. Inge en ik wilden een uniek plekje aan de kijkers van ATV kunnen voorstellen en na een korte brainstormactie kwamen we tot het besluit om voor Sébastien te gaan. You say what? Ja Sébastien is een gloednieuwe koffiebar in het hartje van ’t Stad. De dag voordien gingen we bij Maurice Coffee & Knits langs voor een bakkie koffie, maar net over Maurice kan je Sébastien vinden; wat is dat eigenlijk met die Franse namen 😉

IMG_4960

 

Maar ja waarom kiezen wij nu eigenlijk die hotspot? Bubble Trouble is zelf altijd op zoek naar nieuwe plekjes. Niet alleen om over te schrijven op de blog zelf, maar ook plekjes waar we makkelijk kunnen werken of vergaderen. Zeker omdat ik héél veel allergietjes heb qua voedsel is het voor mij altijd zoeken naar een zaak waar ze daar bijzonder veel rekening mee houden. Het ziekenhuis is een beetje m’n BFF en dat wil ik toch meer en meer vermijden – logisch.

Je kan je verwachten aan dagverse producten, een snelle service en vooral bijzonder vriendelijk personeel. Om nog maar enkele weekjes open te zijn, was Sébastien wanneer we er opnames hadden helemaal volzet. Sommige mensen hadden zelfs de tijd en de zin om eventjes te wachten.

IMG_4951

Het decor van de zaak is bijzonder mooi: een beetje klassieke vintage maar toch modern gebracht. Ik ben erg blij dat de zaak ‘clean’ aan voelt, in de meerdere betekenissen van het woord. Je kan er héérlijke drankjes vinden zoals homemade Ice Tea, een caramel croqantino koffie of een lekkere ristretto zoals ik heb genomen. Ook de broodjes zijn dagvers en worden op de bovenverdieping à la minute gemaakt. Je hebt er met verse hummus, warme mozzarrella of met zalm bijvoorbeeld. Als je niet zoveel tijd hebt, zijn er altijd de voorverpakte broodjes die eveneens dagvers zijn. Lekkere chocoladetaart, maar ook de typische cheesecake én vers fruit zijn de nu al famous dessertjes. Ha!

Zoals ik al zei kwamen Inge en ik dus aan bod in het programma Hotspot van ATV en vertelde we meer over onze eerste ontmoeting, over de toekomst van Bubble Trouble maar ook gewoon over elkaar. We hebben elkaar op zo’n korte tijd goed leren kennen en we voelen elkaar ook steeds beter aan. Leuk ook dat we bij ATV de kans kregen om dat steeds meer aan de buitenwereld te laten zien, want we mogen het écht toegeven: we zijn wel trots op Bubble Trouble. De koffiebar is dus eigenlijk nog niet zo lang open en heeft een beetje dezelfde startdatum als Bubble Trouble. We vinden het dan eens zo leuk om de uitbaters een hart onder de riem te steken. Ze verdienen het ook écht, want je schrikt van de goeie locatie in combo met het yummie food.

IMG_4958
Eens langsgaan? Duh!

Eiermarkt 46
2000 Antwerp

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Kidsdinge schreef:

    Wat een mooie koffiebar ! Love it ! Veel succes met jullie blog !

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.