Een schoen die je fitter maakt: fitflops

26 juni 2016

Op vakantie neem ik liefst schoentjes mee die mijn voeten geen duimbreed in de weg leggen. Oké, ik geef het toe, één paar hoge stelten niet meegerekend. 🙂

fitflops zijn zalig, dat voel je bij elke stap. Ze trainen je body zonder dat je daar een extra inspanning moet voor leveren. Maar ze zijn ook zalig omdat ze mooi ogen en je zo ook sportief fashionable voor de dag kan komen.

Cool aan de pool

image
image

Deze trendy gladiator schoenen krijgen mijn voorkeur. Al vond ik het heel moeilijk om een kleur uit te pikken . Goud en  zilver staan echt onder alles en verzachten je voet zodat je been een beetje langer toont. Oke, daar gaan we dus voor.

Bijna vergeten uit te doen 🙂

image

De hele technische theorie van zijn speciale zool  ga ik hier niet uit de doeken doen maar dit wil ik toch even meegeven:

De magische slipper verbetert je houding, dempt de felste schokken en zorgt voor minder spanning in je rug.
Hij activeert de bilspieren terwijl je wandelt en zorgt dus voor een strakker silhouet. De zool zou ook je kuit en hamstringspieren trainen en de middenzool vermindert de drukpunten op je voet waardoor je minder snel last krijgt van voetpijn.

Ik weet echt niet of mijn billen al strakker zijn, maar mijn voeten doen op geen enkel moment pijn en wandelen gaat erg vlotjes.

Misschien moet ik toch maar een kleurtje extra shoppen. 🙂

Gladiator look

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.