Watch it met Daniel Wellington

30 augustus 2015

IMG_5337 IMG_5339Horloges??! Een vrouw kan er maar niet genoeg van krijgen. Ik ben een grote fan van Komono, Ice Watch en Hugo Boss qua horloges. Sinds kort heb ik een horloge van Daniel Wellington en jawel: ik plaats deze naam graag bij mijn favorietjes. Waarom ik zo’n fan ben? Simpel: kwaliteit & kwantiteit!

 

Ik vertel jullie graag wat meer over het merk!

 

Een horloge van Daniel Wellington is stijlvol en elegant, en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden, ongeacht de gelegenheid of dresscode. Tijdens het creatieve proces en de productiefase streven ze continu naar perfectie, waarbij ze het belangrijk vinden dat onze Scandinavische identiteit niet verloren gaat. En dat Scandinavische merk je ook wel terug als je de collectie online bekijkt. Wanneer je op de site van het merk kijkt zie je bij de meeste horloges een NATO-bandje. Het handelsmerk van Daniel Wellington. De oprichter van het merk, Filip Tysander kwam op een reis Daniel Wellington tegen. Filip was onder de indruk van de inspirerende Brit en daarom kreeg het horlogemerk de naam van Daniel. De meeste horloges hebben zo’n ‘versleten’ NATO-bandjes en dat is ook hun sterkte vind ik. Ik koos voor donker en lichtbruin, maar de donkere vind ik toch écht wel de allermooiste.

Weten jullie trouwens wat een NATO-bandje is? Wel, NATO-bandjes werden gebruikt door de Britse marine. Duikers maakten gebruik van de stevige nylon banden voor over hun wetsuit. Origineel, toch?!

 

Daniel Wellington horloges zijn stuk voor stuk zeer elegant, klassiek, minimalistisch en niet te blingbling. Je ziet ze nog niet zo vaak optreden in ons landje maar ik vermoed dat hier snel verandering in zal komen. Op Instagram is DW héél vaak trending, dus het is een merk dat je zeker in de gaten moet houden.

 

What do you think of mine???! Je kan ze zelf shoppen via deze link: Daniel Wellington website

 

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.