Bobotremelo elke dag anders

1 mei 2016

Bij Bobo in Tremelo vind ik echt altijd een geweldige outfit. Het probleem is meestal dat ik niet kan kiezen tussen al die trendy en leuke spulletjes. Als dat nog niet erg genoeg is komt er elke week wel iets nieuws binnen. Daarom  ga ik regelmatig een kijkje nemen en ben elke keer opnieuw aan genaam verrast.

ik ben Benieuwd of ik jullie ook kan verrassen met mijn keuze.

Jeans is voor mij een echt passe-par-tout en op geen enkel moment saai. Je moet er natuurlijk zelf een kleine twist aan geven en dat vind ik zalig.

Bloemetjes en kleur in de lentezon

image

Wie het gaatje past trekke het aan

image

Ik beken kleur met een smiley

 

image

In een oogopslag verliefd

image

Een streepje voor met een salopet

image

Wie bij Bobo shopt heeft altijd een streepje voor. Je vind er de hipste sspullen aan een betaalbare prijs. Kan je niet zo makkelijk in Tremelo geraken, geen probleem. De uitgebreide webshop is een pasklare oplossing voor jou. Ik vind het ook super dat er regelmatig nieuwe outfits worden voorgesteld. Zo heb je een betere kijk op wat binnenkort in jouw kleerkast hangt. Neem gerust een kijkje op
PS: win je graag de outfit van jouw dromen breng dan snel een bezoekje aan mijn FB, schrijf je in op de nieuwsbrief van Bubbletrouble en Bobotremelo, like&share en wie weet mag jij voor 500euro gaan shoppen … #toitoi

Ook zonder jeans een streepje voor

image
7 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

7 Reacties

 1. Driesen Lutgarde schreef:

  Zijn hippe kleren plezante winkel en aan genaam personeel
  Zeker een bezoekje waart dus alle naar BOBO

 2. Driesen Lutgarde schreef:

  Toffe kleding en mooi gebracht door Inge

 3. Donatienne schreef:

  Super toffe winkel, altijd wat leuks te vinden 🙂
  Zeker een aanrader!

 4. SORCE schreef:

  Ik hou van je collectie is te mooi te mooi stijlen

 5. Melissa van oostveldt schreef:

  Mooie blog proficiat x

 6. Peter Bonnaerens schreef:

  Ik ben blij jullie te leren kennen

 7. daisy schreef:

  bobo is top! voor ieder wils is er wat te verkrijgen…Mijn winkeltje nr 1

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.