Een moment van Lierkeplezierke met Le Couchon

18 november 2015
image

Lier is een super gezellig stadje aan de samenloop van de Grote-en de Kleine Nete in de provincie Antwerpen. Het is de poort naar de Kempen maar je voelt de adem van Antwerpen zachtjes in je nek. Lier is ook de thuisbasis van Felix Timmermans die zijn Pallieter met volle teugen van het leven deed genieten. Dat de Lierse schaapskoppen dan ook echte levensgenieters zijn is het minste wat je kan zeggen.

image

Ik woon dan ook ontzettend graag in dit pittoreske provinciestadje en ben soms heimelijk jaloers op al die toeristen die haar schoonheid voor de eerste keer mogen bewonderen. De Grote Markt is zeker één van de hoogtepunten en net hier vind je een top adresje. Het Moment is “The place to Be” voor jong en oud en ondanks zijn populaire locatie absoluut geen touristtrap. Kwaliteit en gezelligheid combineren: daar slagen ze elke keer weer in.

image

Met de Markt of de mooie tuin als decor kan je een moment voor jezelf of voor elkaar nemen. Een beetje tijd nemen voor elkaar dat doen we soms veel te weinig en daarom verras ik mijn man met een heerlijk ontbijt met bubbels. Of wat had je anders gedacht? 🙂

image
image

De bubbels zijn bubbelliefhebbers en proberen daarom altijd graag iets origineels. Le Couchon straalt Italiaanse passie uit en dat proef je ook in je glas. De Italiaanse bubbels stijgen ’s morgens extra snel naar je hoofd. Maar alles is “koek en ei” aan tafel en het smaakt nog heerlijk ook.
Ilan die ons bedient heeft snel door dat ik graag nog een glaasje ” Le Couchon” wil proeven. Mijn man, mag nog een koffie want die heb ik snel tot BOB gebombardeerd.

image
image

Lierkeplezierke in Het Moment

image

Wil jij ook graag iemand verrassen met een heerlijk ontbijt met bubbels van “Le Couchon”? Dan moet je zeker eens naar onze FB pagina surfen. De dag goed beginnen is een must en genieten van het leven ook. Misschien kuier jij binnenkort als een echte pallieter door Lier. Wij wensen jou alvast veel plezier.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.