Lidl brengt het EK op je bord

21 juni 2016

Mijn leenkindje Alec (8j) is begeesterd door alles wat met voetbal te maken heeft. Daarom moest en zou ik een feestje organiseren bij één van de matchen van onze Rode Duivels. Jade, de oudere en wijzere zus vindt voetbal niet zo een feest maar houdt van familiale gezelligheid. De twee een fijne middag bezorgen was een mooie uitdaging voor tati.

Waar blijft dat feestje?

image
Terwijl Alec en nonkel Patrick zich al uren op voorhand voor het tv scherm kluisterden trokken Jade en ik naar Lidl met een bijzondere missie.
Wij gingen Europa op ons bord toveren. Liefde en enthousiasme geeft kracht en dat hadden onze duivels nodig. We vonden snel onze gading en lieten het niet aan ons hart komen dat we verloren hadden van de Italianen. Hun lekkere salami, olijfjes en dessertjes kan je moeilijk negeren. Een Belgisch biertje is een must maar tati gaat toch voluit voor een zalig Frans wijntje. De Chablis is een echte aanrader, tegen niemand verder vertellen!

Wat heb je nodig voor een geslaagde match?

image

Natuurlijk mogen er ook geen Duitse worstjes ontbreken of een hamburger van Belgisch rundvlees. Jade profiteerde om ook met het EK snoep-en speelpakket ervan door te gaan al had ze geen flauw idee welk land daar iets mee te maken had. Spelen is universeel, eten en feesten ook maar in Kessel kunnen ze er toch iets van. 🙂

Alec: mag ik nu eindelijk dat zakje open doen tati?

image

oma en opa werden opgetrommeld voor de gezelligheid

 

image

Jade: we hadden precies beter nog een tweede salami meegebracht
image

Tijdens de pauze maakte ik samen met Jade de hotdogs en de hamburgers klaar. We hadden wat extra energie nodig want met een 0-0 geraken we niet ver. Even nog een wave oefenen en we zijn klaar voor het vervolg van de match.

Heerlijk smullen en roepen om Dries Mertens en een doelpunt

 

image
image

Jade en ik scoren, maar onze  Rode Duivels ook!

image Alle ingrediënten voor een geslaagd feestje vind je bij Lidl, de sfeer moet je natuurlijk zelf in de kamer toveren. Een beetje hulp van onze Rode Duivels is altijd welkom. Woensdag gaan we terug in de aanval. Feesten jullie mee?

Ps: wat je niet zag:

Oma en Jade tijdens de eerste helft :))
image

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Hmmmm ik barbeque vanavond ook voor match 😉

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

  2. Elly Michiels schreef:

    Zalig!! Deze avond terug zo een feestje? ?

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.