Naiomy reist met mij mee

20 juni 2016

Naiomy is een jong Belgisch label dat verfijning en kwaliteit hoog in zijn vaandel draagt. In een vorige blogpost kon je al kennismaken met hun prachtige collectie voor onze kleine prinsessen. Maar zelf ben ik ook helemaal weg van hun mooie ontwerpen. Uit de Naiomy Moments reeks koos ik voor kleur en eenvoud. Normaal durf ik al eens grote juwelen te dragen maar het kleine, fijne hangertje had meteen mijn hart gestolen.

Één steentje glamour

image

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het sindsdien eigenlijk alleen heb uit gedaan om te douchen. Het hoort bij mij. Voor wie dat eventueel nog even in twijfel wil trekken toon ik jullie graag het bewijs. :))

Naiomy reist met mij de wereld rond

image

Schattig of gedistingueerd, kleurrijk of ingetogen, klassiek of speels,  Naiomy Moments  sieraden passen bij elk aspect van mijn persoonlijkheid.

Naiomy Moments mooi in zijn eenvoud

image

Bovendien zijn deze mooie juweeltjes helemaal niet duur, hun zachte prijs maakt de collectie nog aantrekkelijker.

De ring met azuurblauwe steen heeft iets meer bling bling en geeft een sobere outfit net dat tikkeltje kleur. Hij weerkaatst de belofte van een mooie zomer. Hopelijk krijgt hij groot gelijk.

De zomer in een ring

image
De collectie is  uitgebreid en is verdeeld in vier thema’s.

De Naiomy Princess en Naiomy moments hebben al kunnen schitteren op Bubbletrouble. Voor de Silver en Gold juweeltjes kan je gerust eens gaan kijken op de website. Ik weet alvast welke er ook  nog op mijn verlanglijstje staan. ,)

Gold and Silver love

image image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.