Sienna & Fay een nieuwe hotspot in Antwerpen

16 april 2016

Voor wie Antwerpen een beetje kent is Sienna al lang geen onbekende meer. De coole shop opende in 2005 zijn deuren in de Lombardenvest 56, pal in het modehart van’t Stad. Het duurde dan ook niet lang of  de positieve vibe die de winkel uitstraalde werd warm omarmd door meisjes en vrouwen van allerlei leeftijden. Ze hadden wel één ding gemeen. Ze houden van mode maar volgen vooral hun eigen stijl. Vrouwelijk, romantisch, maar wel met een stoer kantje. Of met andere woorden moderne vrouwen met een romantisch kantje.

De mooie Annabel Pesant als boegbeeld

image

In 2115 kreeg Sienna er een zus bij. Sienna & Lois is perfect voor de urban City Chic.
Wie houdt van nonchalant chic en speels maar gesophisticeerd mag vanaf nu ook victory kraaien. In de Everdijstraat 41 opende nog een nieuwe store. Siena & Fay. Een tikkeltje klassieker maar super vrouwelijk. Weet je goed wat je wil zonder te veel pretentie? Neem je je carrière serieus, maar is speels jouw middelnaam? Ben jij een moderne lady tout court? Wel, dan wordt Sienna& Fay jouw favoriete hotspot in Antwerpen.
image

image

Ik ben alvast even op strooptocht getrokken met een mooie buit tot gevolg.

Binnenkort vertrek ik een paar keer, ja…., je leest het goed, een paar keer op cruise. ? Dit zomerse palmboomjurkje gaat zeker in de reiskoffer.  Ondertussen kan ik hem toch ook inlopen ” on the job” kwestie het vakantiegevoel in je werk te steken.
image

 Voor een frisse zomerse avond.

image

Een beetje fringe kan altijd

image

Dit bombertje is mijn favoriet
image

Zoals je ondertussen wel weet ben ik een echte kameleon. De laatste telg van de Sienna shops in Antwerpen wordt sowieso een vast adresje om leuke spulletjes te hamsteren. Maar bij de andere twee kan je me ook nog tegen het lijf lopen. Elke dag een nieuw humeur, een nieuw gevoel en dus een andere outfit.

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Zulke toffe winkels! De eerste jurk staat je super!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

  2. Annabel Pesant schreef:

    Ma seg zooo lief! <3

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.