Vrouwen aan de macht bij D-Store

20 maart 2015

Onlangs waren we te gast bij D-Store. Niet zo maar ‘te gast’ maar eigenlijk zelfs de gastvrouwen van dienst. Hoe cool klinkt dat!
Ik had m’n naam al eens zien staan op een affiche van Deleye, maar deze keer was ik een heuse gastvrouw. Eens aangekomen bij D-store in Bierbeek wisten we het al meteen: ‘Hier zijn wegwijzers nodig’.

IMG_6425 LadiesNight_6590 LadiesNight_6591

De winkel is écht héél erg groot. Leuk als je héél veel keuze nodig hebt, maar voor moeilijke beslissers als mij is het héél lang zoeken, twijfelen, nog eens neuzen en nog meer twijfelen. Oh ja en passen, passen en nog eens passen. Gelukkig waren alle dames die zelf kwamen kijken héél hulpvol. Ik heb zoveel goede raad gekregen en me zo geamuseerd met die lieve dames. Bubble Trouble zou Bubble Trouble niet zijn als we niet eens dezelfde outfit zouden aandoen. Inge koos voor een jumpsuit van Vero Moda, ik koos de blazer versie ervan. Daarnaast een bloesje van Only in combinatie met een skinny jeans van Vila. De kleren die je hier kan vinden zijn betaalbaar, maar tonen zelf duurder vind ik. Ik heb alleszins met een goedgevulde zak de zaak kunnen verlaten. Inge verwende manlief Patrick met een compleet nieuwe garderobe: nieuwe hemdjes, sokken, onderbroeken,.. Zo zie je maar dat niet alleen de vrouwen aan bod komen bij D-Store maar eveneens ook de mannen alsook de kids. Je kan zelfs sleepwear van Skiny vinden, alsook ondergoed, zwemkledij en sportkledij. Kiezen is dus hier altijd verliezen!

LadiesNight_6622 LadiesNight_6627

Na de cava, oesters, sushi en fotoshoots konden we deze avond met een brede glimlach afsluiten. Nog snel even langs het frietkot op de zaterdagavond passend af te sluiten en dan gingen de oogjes toe.

LadiesNight_6599 LadiesNight_6600 LadiesNight_6604

Zelf eens langsgaan bij D-Store?

Hoogstraat 35, 3360 Bierbeek
016 46 24 10

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.