G-Star boys

16 maart 2015

Onze boys zijn helemaal into G-Star. Of je dus twentysomething of somethingsomething bent de stoere looks kunnen iedereen bekoren. Wist je dat het Nederlandse bedrijf al bestaat sinds 1989 onder de naam Gap-star. Maar met de internationale doorbraak moest het label van naam veranderen. The Gap was immers al een ander ingeburgerd begrip. Ondertussen kent de hele wereld G-star en dat is meer dan fair. En tegen G-Star RAW zggen wij op elk moment wow.:) Dit keer hadden ze geen hulp van doen en vonden snel wat lekkers. Pieter gaat voor de sportieve versie terwijl Patrick het toch een beetje zakelijk houdt.
imageimage
image
image
We mogen de jongens wel niet te lang alleen in de buurt van de bar laten ronddwalen.
Alhoewel, terwijl zij poseren kunnen wij rustig van de popcorn genieten. Met de nadruk op rustig!image
imageimage
G-Star vind je ook in multibrandstore Deleye
onze jurkes zijn van Pinko

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Daisy Van Kerckhoven schreef:

    Jullie zwarte pantys zijn heel mooi. Van welk merk zijn ze aub ?
    tx Daisy

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.