Een origineel cadeau maak je bij goudsmid Hans Nagy

11 februari 2016

imageHans Nagy is een goudsmid puur sang. Een man die de ambacht van juwelen maken met passie verdedigt. Geen bandwerk, maar ontwerpen die recht uit het hart komen. De ontwerpen van zijn trouwringen vertellen bijvoorbeeld al een verhaal, nog vóór de geliefden aan hun eerste hoofdstuk zijn begonnen. Originaliteit en creativiteit zijn geen holle begrippen voor Hans. Dat merk je aan zijn prachtige creaties. De symbolische waarde van getallen heeft mij altijd gefascineerd. Ik vind het dan ook mooi dat die regelmatig in zijn ontwerpen worden geïntegreerd.  Zowel de man als de vrouw krijgen een stukje mee, twee delen van een vloeiend geheel.

 

De symboliek van het huwelijk gevat in een ring

 

image image

 

Hans maakt niet alleen mooie juwelen. Hij wil ook graag zijn kunde doorgeven aan anderen. In zijn academie zijn er lessen voor beginners en gevorderden. Wil je graag je eigen juwelen leren maken, dan zit je hier op het juiste adres. Maar ook een professionele juwelier kan hier zijn vaardigheden pefectioneren. Nagy heeft voor iedereen een cursus op maat.
Wat bracht mij nu naar Hans?
Wel, Katia Alens en ik kregen van onze mannen een mooi “me time” cadeau. We mochten in Hans zijn atelier onze eigen ring gaan maken. Omdat we elkaar niet zo vaak meer zien was het ook kwalitatieve “WE time” waar we echt van genoten.

Je eigen ring ontwerpen

image
image

Tijdens 2 uitgebreide lessen van 4 uur leerden we smelten, solderen, veilen, walsen, uitgloeien en noem maar op. Het lijkt allemaal moeilijk maar onder begeleiding van Hans lukte alles perfect. Ik kan wel niet ontkennen dat we soms met onze klunzigheid moesten lachen. Maar met de juiste passie voor schoonheid en de hulp van de meester waren we alle twee meer dan tevreden met het resultaat.
image
image

In mijn ring liet ik door Hans Infinity graveren. Hij is één van de weinige in ons land die dat nog echt kunnen met de hand. Een” signature piece” van de meester dus en een kans die ik niet liet voorbijgaan.
Voor minder dan 200 euro ben je een zelfgemaakt juweel en een fijne ervaring rijker. Wie durft te beweren dat er in jou geen artiest schuilt?

liefde voor creatie: een ring met je eigen verhaal

 

image-23 image

 

CADEAUTIP!

 

Als je nog niet weet wat je op valentijn aan je liefste schenkt is dit misschien op de valreep wel een leuk idee. Het lijkt mij ook top om het gewoon samen te doen.
Bubbletrouble zou Bubbletrouble niet zijn moest er ook geen leuke give away aan vasthangen. Neem snel een kijkje op mijn Facebook pagina en vertel mij alvast wat passie voor jou betekent.

Even ter info:

Wat zit er in de cadeau box?

– 1 Zakje puur zilver
– 1 Zirconicia ( de grote en kleur is omwisselbaar)
– Volledige begeleiding van A tot Z.
– 100% gegarandeerd resultaat!

Hoe gaat het in zijn werk?

De dagen en uren zijn vrij te kiezen na het sturen van een mail naar: info@hansnagy.be (Verplicht!)
Na de bevestigingsmail of de datum en het uur vrij zijn wordt u verwacht om het juweel te leren maken van uw dromen!

CONTACTEER Hans OP info@hansnagy.be VOOR MEER INFO.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Katrien (Marie Cadie) schreef:

    Wauw!
    Dit wil ik wel winnen. Top cadeautje 🙂

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.