Lekker X drie

4 juni 2016

Soms ontdek je op pers evenementen dingen die verslavend werken. Een keer proeven en je bent verkocht. Daar kan geen reclamecampagne tegenop.

Graag deel ik mijn guilty pleasures met jullie. Maar wie mij op instagram of op twitter volgt is waarschijnlijk zelf al hooked :).

Hello world let’s enjoy life

image

Ik weet het: een goed en stevig ontbijt is geld waard. Doch, een vroege vogel ben ik nooit echt geweest en een koffie met het juiste koekje is voor mij perfect om de dag te starten.
Mijn lievelings snack is tegenwoordig de zachte versie van Belvita. Die gaat in zijn handige verpakking gewoon overal mee naar toe. Het smaakt mij beter dan die voorverpakte broodjes op de luchthaven.

Belvita de wereld rond

image

Het regent vandaag. Maar bij het minste straaltje zon zit ik blij gezind op een terrasje.
Als de avond lang is dan tracht ik mijn alcoholinname toch enigszins te beperken. Tja er is niet altijd een Bob voorhanden.
Een watertje is maar saai en frisdranken daar ben ik niet zo wild van. Hoegaarden heeft een mooie oplossing voor mij in petto. De Radler Lemon Lime (2.0) heeft maar een miniminimini percentage aan alcohol en smaakt heerlijk.

De bloemetjes buiten zetten zonder gevaar

image

Als het niet te laat is kan ik ook nog even in mijn tuin (of voor de televisie) van wat bubbels genieten. Het mini flesje van Le couchon, is perfect voor een klein “me-time” moment.

Welke guilty pleasure vinden jullie het lekkerst?

Bubble Trouble all the way

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.