Food @Verso Café Antwerp

16 februari 2015
IMG_3240

De werkweek is weer begonnen dus dan kunnen we vanaf nu weer beginnen aftellen naar het weekend. Wij hebben weer een drukke Bubbly-week voor de boeg, maar we doen het voor jullie. Binnenkort weer nieuwe blogposts, tips en Bubbels natuurlijk. We hebben vandaag een tip die we eigenlijk een beetje als vanzelfsprekend zien. Het lekkere eten in Verso Café natuurlijk!

We gaan er zo vaak: ofwel voor een drankje, ofwel voor een tapasje maar natuurlijk is er ook nog een lekkere lunchkaart bijvoorbeeld die we samen eens een keertje hebben uitgetest. De uitbaters presenteren hun restaurant als volgt: “Een unieke locatie vlak naast de Verso boetiek en in een oud bankgebouw en een kaart boordevol originele en zeker geen dertien-in-een-dozijn creaties” en eigenlijk kunnen we dit enkel en alleen maar beamen. Alles is hier gewoon lekker en nooit valt er eens een keertje iets tegen. De service is top, het gaat snel en toch werken ze met dagverse producten. Ik heb zoveel voedselallergietjes en keer op keer houden ze hier alle rekening mee en zorgen ze voor een subtiele én aangepaste maaltijd.

bg_dessert

Onze aanraders? Wel dat is niet zo’n makkelijke keuze, want je hebt hier zoveel goeds. De Ceaser Salad, de carpaccio, of de Schotse zalm zijn musts die je zeker eens moet proberen. Maar er is gerust voor elk wat wils. Ook voor de zoetebekken onder jullie is er een leuk aanbod. Dame Blanche, Lemoncurd of een tarte tatin. Tapastips zijn de Crispy Chicken en de Fishticks. Yum!

bg_lunch

Verso Café
Lange Gasthuisstraat 9-11
2000 Antwerpen
T 03 206 02 02
info@versocafe.be

Di – Vrij: 10:00 – 18:30
Zat: 10:00 – 20:00
Gesloten op zondag & maandag

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.