Draag je steentje bij

18 maart 2015

La Bas Diest gaat vernieuwen. De plek waar Bubble Trouble tot stand is gekomen. Enkele maanden geleden gingen we langs La Bas Diest voor een lekker kopje koffie – toen nog thee in mijn geval. We hadden zin om nog eens bij te praten na ons tripje naar Barcelona. Dat bijpraten bracht ons bij onze vorige blogs: No Guts, No Story en Glitterellas. De krachten bundelen was een optie, maar alles leek een beetje moeilijk en onhaalbaar. Nu zoveel maanden later mogen we zo blij zijn met het succes van Bubble Trouble. Misschien was dit wel dankzij de magische koffie bij La Bas Diest?!

IMG_2464

Brenda Jacobs is de uitbaatster van het koffiehuisje in Diest. Ik moet toegeven dat Brenda bij mij in de buurt bekend staat om haar heerlijke bakkunsten. La Bas staat bekend om de koekjestaart. Dat is dé taart op basis van een botercrème en Petit Beurre-koekjes. Ze hebben ooit al eens de langste koekjestaart ter wereld kunnen maken – een record. Daarnaast zijn ook de cheesecake, wraps en natuurlijk ook milkshakes mijn favorietjes. Misschien kan ik hier later nog eens op terugblikken, want ik moet vooral dit blogpostje richten op de coole inrichting die uitbaatster Brenda voor ogen heeft. Ze wil La Bas compleet in een nieuw jasje steken… en dat wil ze doen door met Lego te werken. Brenda wil iedereen oproepen om voor 22 maart Lego-blokjes te komen doneren. Met die blokjes wil ze samen met alle helpende handen een mooie toog bouwen. Fans mogen ook altijd op 22 maart vanaf 10h de handen uit de mouwen gaan steken en hun naam in de toog komen bouwen bijvoorbeeld. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!

 

IMG_2213
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.