Pasen betekent hetzelfde als chocolade

26 maart 2015

Die uitspraak zou een quote moeten worden op Pinterest – al zeg ik het zelf. Als jij het woord Pasen hoort, dan denk je toch meteen aan chocolade eieren. De eieren die je eigenlijk al sinds eind januari in de supermarkt kan kopen. Maar écht alle chocolade wordt in teken gezet van dit chocoladefestijn.

y

Ik kwam onlangs in de supermarkt de potten Nutella tegen, die er zo schattig uit zagen met een Paaskonijn op de voorzijde. Me happy, ook al ben ik zelf allergisch aan de hazelnoten uit de Nutella-pot. De potten zien er zo schattig uit, dat je eigenlijk er meteen meerdere wil aankopen. Net zoals de winter-editie met de pinguïn pot, wordt deze lente-editie vast en zeker een schot in de roos. Ik schrok eigenlijk wel, want ik wist absoluut niet dat Nutella al bestaat sinds 1964!

Ik heb me helemaal laten gaan wanneer ik de Ferrero Rocher-stand ben tegen gekomen. In mijn familie zitten heel wat fans van deze hazelnootpralines dus ik heb me maar meteen naar de kassa begeven met een Paaskonijn à la Ferrero stijl en vooral met enkele ‘Grand Ferrero’s’. Dat is de grote versie van zo’n praline maar dan helemaal hol, met daarin heerlijke gewone Ferrero Rochers. Ik kon natuurlijk niet wachten om dit pas met Pasen te geven en heb het vorige week meteen klaargezet voor de pappie.

Heb je nog een lekker ideetje nodig?

Ik koop zelf altijd de naturel donuts, die kan je in Aldi bijvoorbeeld vinden aan écht geen geld. Op die donuts smeer ik voor m’n vrienden een dikke laag Nutella. Afwerken doe ik met smarties, brezelienne nootjes of discodips. Feest gegarandeerd!

Geraak ik asjeblief ooit van die vervelende notenallergie af?!

 

images1OCEW84R

 

 

 

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.