Gezond shaken

21 juli 2016

Gezond shaken in alle betekenissen die je kan bedenken is mogelijk na een bezoekje aan Lidl. Wat bedoel je?… hoor ik je luidop denken. šŸ™‚

Wel op Twitter zag ik een leuk filmpje voorbijflitsen. Je kon met een fruitige muziekinterpretatie (lees: gebruik een kokosnoot als drum) een gratis kaart in de wacht slepen voor het muziekfestival der muziekfestivals.

Nu ben ik gelukkig al uitgenodigd in de VIP van Tomorowmand #sorrynotsorry Ā op zaterdag dus hoef ik mijn kans niet meer te wagen. Shaken zal ik er sowieso. Maar een gezond sapje thuis shaken kan ook nooit kwaad.

 

Smoothies on the go!

image

Ik ben altijd “in a hury”, dus als je snel iets gezond kan klaarmaken dat meteen ook “ready to go”is dan ben ik super enthousiast.
Deze shaker, die echt niet duur is, vond ik bij Lidl. Het voelt goed om met een winkelkarretje vol gezonde dingen naar de kassa te rollen. Blijkbaar is een gezonde gedachte ook geld waard.

Antioxidanten in mijn mandje

image

Je kan je eigen favoriete fruitsoorten door elkaar blenden. Let wel op dat je er niet teveel bij elkaar mengt want dat is moeilijker te verteren. Als de smoothie te dik is, verleng je drankje dan een beetje met vers appelsap. Wil je minder calorieƫn naar binnen spelen hou het dan bij groenten. Rode biet met worteltjes is ook heerlijk. Met een paar lepels verse Yoghurt heb je dan weer een zalig ontbijt.

Tip: voeg wat verse gember toe
Tip: voeg wat granola toe
Tip: voeg een vleugje verse munt toe

 

Probeer ook de appelchips #tussendoortje

image
image

Je vindt in het pakket ook twee bekertjes om je favoriete sapje mee op stap te nemen. Maar deze eerste keer genoot ik met volle teugen gewoon bij mij thuis. Gezondheid!

 

Lekker thuis

image

Bio ook bij Lidl

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.