Fashion Friday: Liu Jo

3 juni 2016
image

 

Het exclusive Italiaanse modemerk  Liu Jo is op en top vrouwelijk. De Stijl kenmerkt zich door evenwicht en verfijning met een tikkeltje blingbling.

Het merk werd opgericht in 1995 in het hart van het textieldistrict Capri. Je kan het je nu nog moeilijk inbeelden maar de collectie bestond in zijn prille begin vooral uit het betere breiwerk.

Vandaag biedt de kledinglijn van Liu Jo een degelijke portie glamour. Je vindt op vele ontwerpen kristallen, lovertjes en borduurwerk terug. Italiaanse passie en tirlantijntjes dus,  maar steeds in de juiste dosering.

Liu Jo vond heel snel zijn weg in de modewereld en is ondertussen over de hele wereld een groot succes.

The lady in Red..

image
Zelf ben ik helemaal weg van het Italiaanse label. Tijdens een persreis naar Zweden had ik mijn kaki lievelingsvestje (Met versiering idd) natuurlijk in mijn koffer gegooid. Gecombineerd met een stoere jeans is dit de ideale outfit om Stockholm te ontdekken.

Adventure in style

image
’s Avonds de sneakers inruilen voor een hoge hak en ik was meteen klaar om deftig te tafelen. Na een lange draaidag moet je natuurlijk eerst nog de tijd nemen voor een glaasje bubbels.

Diner en apero

image image

Had ik jullie ook al verteld dat de schoenen, tassen en accessoires van Liu jo geweldig zijn. Je kan door een kleurrijk statement de hele outfit een ander cachet geven.
De zonnebril heb ik al, de andere drie leuke spulletjes staan alvast op mijn verlanglijst.

Tijd voor nieuwe schoenen!

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.