Mag het fluo zijn?

17 april 2015

IMG_7130 IMG_7135Fluo is weer in… Dat zagen we zowel bij Bobo Tremelo, als bij Deleye als ook bij de voorstelling van de nieuwe lente – en zomercollectie bij Atos Lombardini. Tijd dus om er eens een blogpost van te maken, zodoende dat we die koude winter snel achter ons kunnen laten. Ik draag wel graag donkere kleuren, maar als ik weet dat de zomer toch op komst is, is het fijn om te zien dat de winkels me weer kunnen opvrolijken met frisse kleurtjes.

Maar soms is fluo ook wel niet altijd evident om te combineren. Om te gaan werken, zou ik het simpel houden en iets fluo combineren met wat ‘effere kleuren’. Om weg te gaan, kan je kiezen voor een ware ‘fluo look’, totallly over the top! Constrasterende fluo kleuren in 1 outfit, vind ik zalig wanneer je uitgaat.

Op de webshop van Bobo vond ik bijvoorbeeld écht neige sneakers. Ze zijn niet écht fluo, maar de felle kleuren zorgen dat je gaat reflecteren als een gék. Je moet het natuurlijk wel durven dragen, maar wij geven jullie alvast een dikke vette GO hiervoor. Toch neig als je dit kan combineren met een stoere jeans en een toffe lederen jacket!

fluo

Daarnaast is er bij Deleye de collectie van Atos Lombardini waar ons oog viel op dit toffe fluogele sweatertje. Zoë Van Gastel die jullie misschien wel kennen van de blog The Sound Of My Shoes droeg ‘m wanneer we haar zagen en wij waren meteen verkocht. Stiekem snel naar Atos Lombardini gaan om die sweater in huis te halen was een must!

atos_lombardini_antwerp-1339

Ook bij Replay en zelfs bij Adidas vonden we trouwens héél felle kleurtjes. De Supercolor lijn van Pharrell Williams bestaat alleen maar uit heavy kleurtjes en dat is natuurlijk fijn, want in die kleurtjes zie je alleen maar ZOMER.

 

 

Overtuigd? Of toch niet? Shine baby!

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Mijn oog viel toen bij Atos Lombardini ook meteen op die fluo groene sweater, ik twijfel nog altijd om hem te kopen.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.