Pandora krijgt vleugels!

18 september 2015

image
Een feestje in Limburg mag je nooit missen. Ipanema was de perfecte locatie om pers, bloggers bekende gezichtjes en klanten te verwennen met een glimp van de nieuwe collectie. Een hartelijk ontvangst met een glaasje bubbels hoort daar uiteraard bij.
image
image
De sexy bubbels van “Le Couchon” veroveren stilaan hun plaats in de Belgische party scene. Op het feestje was de vlinder der bubbels echt op zijn plaats.imageimage
Ook Pandora, het stijlvolle, hippe juwelenlabel neemt je mee naar  “far and beyond”. De herfstcollectie onder de wel klinkende naam “Magnificent Kingdom” brengt een ode aan het symbool van vrijheid en fantasie. De vleugel of zijn magische veren gaan schitteren aan onze ringvinger, onze pols en ons hart. Hopelijk werkt hij als talisman en helpt hij onze dromen waarmaken. Ik ga het alvast proberen want ik vind hem ook nog eens verbluffend mooi. In dit geval maken de veren de vrouw.
image
Die avond stonden nog een paar andere merken in de spotlights. De prachtige strand- en vakantieschoenen van Uzurii kan je nog moeilijk een flip-flop noemen. Veronique De Kock was fan en wilde ze meteen hebben voor haar nieuwe fashion store in Schilde. Gelijk heeft ze!image
Pandora liet ons ook genieten van een jongedame met de stem van een engel. Billie Leyers is klaar om de wijde wereld te veroveren. Daar was iedereen het over eens . Net zoals over de geslaagde herfst collectie van Pandora. We’ll keep you posted. imageimageimage

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.