Fashion Friday: for love & lemons

5 februari 2016

For love & lemons

image

Op vrijdag zet ik altijd een mooi label in de spotlights. For love & lemons is echt een collectie naar mijn hart. Een beetje boho, super sexy maar ook heel stijlvol. Ik moet toegeven dat de lingerie collectie een beetje buiten de lijntjes kleurt maar met een mooi lichaam en de juiste atitude kan dit begeesterend mooi zijn.

image

Zelf ga ik voluit voor de jurkjes. De stoffen zijn ultra licht, fijn en zalig om te dragen. Als je niet wil dat er iets doorschijnt kan je er altijd een topje onder aandoen. For love & Lemons is een Amerikaans label uit het zonnige LA en dat merk je. De twee hartsvriendinnen Gillian Rose en Laura hebben een stijl gecreëerd die je meteen herkent. Je krijgt er  een zalig vakantiegevoel bij, maar het is toch gesofisticeerd genoeg om er mee aan het werk te gaan.

 

beautiful cuff: Tikli

 

image

De twee meisjes groeiden samen op in de vallei van Jackson hole, Wyoming. Ze studeerden samen, trokken de wijde wereld in en runden samen hun eerste succesvolle zaak: een limonadestandje, dat later de naam van hun eigen modelabel zou inspireren.

image

image
For love&and lemons is voor vrouwen en meisjes met de nodige attidude, lef, gevoel voor stijl  en met een romantische ziel. Een mooi en stoer juweel geeft het net dat tikkeltje extra.

Romance meets attitude!

image

For Love & Lemons is verkrijgbaar in enkele zorgvuldig geselecteerde shops in Belgie, waaronder Cosi Cosi in Antwerpen, Bluepoint in Braschaat, 100 procent Sisters, Bleu c’est Gris in Gent en Histoires de Femmes in Mechelen.

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.