2016 in glitter met Bobo Tremelo

30 december 2015

Bobo Tremelo klinkt ondertussen bij iedereen wel bekend in de oren. Ook de feestdagen zitten er weer aan te komen en dat betekent: glitter en glamour, want om het nieuwe jaar in te zetten mag het voor mij toch altijd eens een tikkeltje meer zijn. Chic, elegant, uiterst geraffineerd, bewerkelijk en zelfs… DRAAGBAAR. Dat is de avondkleding voor de feesten 2015. Op de catwalks zagen we de geijkte lange (gala)jurken die je ‘once in a lifetime’ draagt, beeldig en supersexy maar ook een uitgave met een hoge cost-per-wear factor, zullen we maar zeggen.

Nee, dan heb je veel meer aan de beeldige cocktailjurkjes – chic of sexy – in goud en zilver, kort of zelfs kuitlang die we in veel collecties voor deze winter tegenkomen. Bobo speelt goed in op deze trend, want ik ga het jullie beloven: kiezen gaat sowieso verliezen zijn. Er is zoveel keuze, voor elk wat wils. Ik ben echt een freak als het aankomt op glitter: alles mag glitterend zijn voor mij, zovéél te meer glitter – zoveel te beter.
Ik heb m’n vijf favoriete jurkjes op de webshop van Bobo gekozen en ik deel ze graag met jullie. Misschien gaan we 2016 in met hetzelfde jurkje?!
Zelf shoppen kan via www.bobotremelo.be

17935-hover 18098-hover 18376-hover 18391-hover 18434-hover
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.