BBQ fun

27 mei 2016
image

Bbq, het is één van onze favoriete bezigheden hier op de boerderij. Heel de familie is fan en mijn man is er ondertussen zeer bedreven in. Al blijven de ribbekes nog steeds een delicaat gegeven. Als Patrick roept ” als ze zwart zien zijn ze dan klaar” dan weten wij hoe laat het is. 🙂

Bij Lidl beseffen ze heel goed dat de Belg van bbq houdt. Ze hebben dan ook een uitgebreid assortiment. Je vindt er niet alleen veel soorten vlees maar ook alle verse ingrediënten voor een heerlijk slaatje.

Kleur op je bord.

image

Voor mij zijn er twee soorten bbq rituelen. Deze waarbij de twee leenkindjes het hoge woord voeren en de bbq avonden voor vrienden.
In het eerste geval kies ik meestal voor een echt bbq assortiment aangevuld met worstjes en ribbekes. Net zoals de meeste Belgen zijn de kleine Moerenhoutjes daar zot van en hebben wij een excuus om er ook van te genieten.

Ga voor kwaliteit!

image
Bij de bbq voor vrienden ga ik meestal voor een stukje vis of mosseltjes als voorgerecht. Als je ze in .  Ik was aangenaam verrast dat ze bij Lidl een ruime keuze hadden in het betere stukje vlees. Dit keer werd het een Iers ribstuk, hopelijk lukt het Patrick om het saignant te serveren. Een heerlijk glaasje rode wijn en een paar leuke vrienden zorgen verder voor de juiste sfeer.

Topwijn voor een zacht prijsje bij Lidl!!!

image

tip: leg het vlees tijdig uit de ijskast

tip: dek ook buiten een mooie tafel

tip: doe een beetje appel bij het witloof

tip: investeer in een goede wijn

Geniet van een heerlijke avond……..

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.