Mooie maandag: Bellapierre

9 mei 2016

Deze week was weer fun! Zoveel leuke dingen gedaan en eigenlijk veel te weinig tijd. DE highlight van deze week was toch wel onze fotoshoot voor Bellapierre met beauty Belle Perez. Belle kennen jullie uiteraard wel, maar kennen jullie Bellapierre?

Bellapierre ❤️

image

 

imageDe producten van Bellapierre bestaan uit mineralen die de huid niet alleen doen stralen maar ook laten ademen. Ingrediënten zoals zink gaan de huid verzorgen en zichtbaar verbeteren. Make-up en verzorging in één, wat wil je nog meer? Als grote fan van het merk, draag ik het ook dagelijks. Ik gebruik de BB crèmes en de losse minerale foundation wanneer ik meer dekking wil voor bijvoorbeeld een feestje. Als ik gehaast ben in de ochtend draai ik de losse mineral foundation in mijn huid met een kabuki borstel voor een fris en natuurlijk resultaat.

image
Tijdens de shoot met Belle gingen we voor drie looks: een naturelle look voor alle dagen. Een glowing look om tijdens de lente-en zomerdagen echt te stralen en als laatste was een echte party look natuurlijk niet weg te denken,’cause we love some glamour!
Het resultaat van deze shoot zal te zien zijn in de komende campagne van Bellapierre. In ‘Belle’s choice for Bellapierre’ laten we zien waarom Belle de ideale ambassadrice is voor Bellapierre.
Belle is namelijk zo een natural beauty en een echte vrouw. Ik denk dat iedereen er wel als Belle uit wil zien. Mooi zonder en mooi met make-up. Bellapierre geeft haar net een beetje meer haar natuurlijke glow. Belle weet door haar vele optredens dan ook zeer goed hoe belangrijk het is om gezonde make-up te dragen die je huid niet beschadigt, maar juist verbetert! Bellapierre is daar dan ook de ideale oplossing voor, aangezien het de huid voedt met natuurlijke ingrediënten en tegelijkertijd laat ademen.

image

De shoot zou zeker niet compleet zijn geweest zonder de hulp van deze toppers uit ons team: Anika (assistent make-up) en Evy (styliste) uit onze Blush Agency. Wauw, wat een resultaat ladies! En wil jij graag ook de leuke kledingstuks van Belle shoppen? Dan kan je terecht in Hasselt, de modestad:

– Paplou
– La Bottega
– Piu Piu

Thanks all! Together we make memories. Xxx

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.