Nagelkoningin

3 april 2015

Een tijdje geleden was er weer de Estetikabeurs. Een vakbeurs voor alle mensen in de schoonheidssector. Omdat Bubble Trouble ook heel wat over beauty doet, vonden we het belangrijk zelf eens een kijkje te gaan nemen op deze beurs. Vicky van Perfect Nails & Body vergezelde me. Haar collega Caroline Goossens deed me aan het Belgisch Kampioenschap Nail-art en jawel – ik wou persé op de eerste rij staan toekijken.

IMG_6443 IMG_6444

Alle standhouders zijn zo fier op hun producten, zo staat er de White, ProNails en zelfs GoldSin – waar we al eens met de glittertattoo’s hebben gewerkt. Je kan er schoonheidsbehandelingen laten doen door studenten, dus me-time op een zondagavond was mooi meegenomen. De wedstrijd waar Caroline aan meedeed begon al om 11h. Tijd om uit te slapen had ik dus helaas pindakaas niet. De deelnemers hadden twee uur en half de tijd om de mooiste nailart te showen op hun model. Caroline staat bekend om haar héél lange nagels. Ik zag ze al zo vaak met XL nagels werken en ik schrok er altijd van. Ik zou dat zelf dus absoluut niet aan kunnen om lange nagels te hebben. Ik heb lenzen dus om zo mijn lenzen uit te nemen is het sowieso al onhaalbaar I guess.

Maar terug naar de wedstrijd, want daar gaat eigenlijk deze blogpost over. Caroline was niet zo nerveus eigenlijk, wat mij wel verbaasde. Kei geconcentreerd begon ze aan haar nailart, puur getekend uit de hand. Het resultaat mocht er bij mijn weten écht wel zijn, maar helaas was ik geen jury van dienst. Toch was de jury die wél van dienst was het met me eens. Geen gouden medaille maar een eervolle tweede plaats. Zelfs geen zilveren medaille, maar een zilveren beker was de prijs die ze mocht meenemen. De prijs zal geëtaleerd zijn bij Perfect Nails & Body in Mol. De zaak zijn ze helemaal aan het vernieuwen en gaat binnen een paar maanden in een compleet nieuw jasje staan. Kan je toch niet wachten om je nagels bij Caroline te laten doen? Dan kan je zeker nu al terecht want buiten staan hippe containers voor de nagels maar ook voor de body. We’ll keep you posted wanneer de zaak dan eindelijk open gaat!

Proficiat aan Caroline!IMG_6440

IMG_6441 IMG_6442
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.