Palalalalaladium for the win

14 oktober 2015
Het najaar zit er weer aan te komen en dat zullen mijn voetjes geweten hebben. Ik slaap al sinds begin september opnieuw met mijn elektrisch deken want anders val ik nooit in slaap, veel te koude voeten. Ook overdag gebruik ik soms 3 paar sokken. Call me crazy? Ja dat mag, maar wie houdt er nu niet van warme voetjes?
Ik ben niet zo’n fan van shoes opgevuld met wol, om mijn voeten warm te houden. Liefst kies ik schoenen van goeie kwaliteit: makkelijk, comfortabel en natuurlijk ook trendy.
IMG_3198
Ik kwam in Berschka bijvoorbeeld nieuwe sneakers tegen. Ik schrok me rot omdat Berschka een samenwerking heeft met Reebok. Reebok is 1 van m’n favoriete sneakers, zeker wanneer ik veel aan sport doe. Met de technische ervaring van Reebok en het herkenbare design van de Bershka sportcollectie is dit het perfecte budgetvriendelijke paar. De sneakers kosten € 59,99 en voor Reebok is dit wel een dikke vette meevaller en jawel, mijn vriendinnen en ik hebben allemaal een paar gekocht oeps.
Net als Skechers zijn deze schoenen zo licht, dat je niet eens voelt dat je schoenen draagt. Wanneer je sport vind ik dat echt wel belangrijk. Ik ben een paar keer naar de fitness gegaan met mijn Nike Air Max sneakers maar damn, daarna voel je pas hoe zwaar die schoenen zijn. De week nadien ging ik met m’n Skechers naar de fitness en ik stond een halfuur langer op de loopband. En dat is voor mij echt een record. Ha!
IMG_6274
Maar DE schoenen voor dit najaar vind ik toch Palladium. M’n hartje gaat al sneller slaan bij het horen van de naam. Op Instagram kan je er echt niet meer onderuit: de Palladium boot is terug in. De Palladium damesschoenen staan voor betaalbaar, stevig en eigenzinnig. Dit merk is vroeger begonnen als bandenproducent in de luchtvaartindustrie. Dit is al een hele tijd geleden, in 1920 om precies te zijn. Na de tweede wereldoorlog is Palladium overgegaan op onder andere damesschoenen. Maar de roots hielden ze erin. Daarom zijn de modellen die ze nu maken super stevig en hebben ze een stoer uiterlijk. De neuzen en zijkanten van de Palladium damesschoenen zijn namelijk gemaakt van het rubber waar ook de banden van gemaakt werden. Samen met de textielstof maakt dit een perfecte mix.
De nieuwe wintercollectie wordt omschreven als City Equipped, waarbij een paar Palladium je op een modieuze én comfortabele manier van her naar der in de stad brengt.
 Het leuke aan Palladium is dat je zo’n uitgebreid aanbod hebt. Ik hou echt van felle kleuren, zeker in de winter. Winters zijn voor mij al grauw genoeg. Inge heeft me overtuigd om opnieuw te kiezen voor… roze. En serieus, ik ben een beetje verliefd op de Palladium shoes. Ik draag ze onder een maxi skirt, donkere jeans of zelfs onder een short met een kousenbroekje. Je kan het zo gek niet bedenken maar geloof me: je gaat scoren met deze boots!
IMG_6273
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Nathalie schreef:

    Die van mij komen er in november aan! Ik koos de boots.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.