Elle Milla Shop plezier!!

18 april 2016

De mooi Sarah scoort online

image

Wat begon voor Sarah ( alias Elle Milla) als een uitlaatklep om haar passies en creativiteit aan de buitenwereld te tonen is ondertussen uitgegroeid tot een zeer succesvolle lifestyle mama blog!

Vol fashion, interieur en lifestyle tips voor groot en klein! het succes was zo groot dat de roep om een eigen shop online op te starten te groot werd om het te negeren. En wij zijn blij dat deze creative duizendpoot er gehoor aan heeft gegeven.
De Elle Milla shop is een must voor hippe jonge of iets minder jonge vrouwen die graag mooi en makkelijk door het leven dansen. Haar grootste inspiratiebron de twee guitige ukkepukken die ze het leven heeft geschonken. Ze geven haar leven kleur en die sprankel voel je in alles wat ze post.

image

 

In THE ELLE MILLA SHOP is het heerlijk surfen. Je vindt er vele eigen creaties maar Sarah zoekt ook elders leuke spulletjes voor je interieur of dat van je oogappel.

De kleding is cool, nonchalant en zeer draag-en betaalbaar. Elk item zie je ook echt in Sarah’s kast hangen. De persoonlijke touch is duidelijk te herkennen.

Als je iets leuk vindt moet je niet te lang aarzelen want ik heb gemerkt dat sommige hebbedingetjes echt de deur uitvliegen.

 

Een ster met Elle Milla

image

Zelf ben ik ook eens gaan grasduinen in haar shop. Ik kon maar niet kiezen maar deze outfit is gewoon helemaal hip en comfi voor mijn volgende trip naar het buitenland.

De tas als handbagage, groot genoeg

image
De slang is geen simpel beestje maar wel mooi en zeer slim. De ideale reisgezel als je het mij vraagt.

image

Geef het maar toe, met een achterkant als de deze scoor je twee keer 🙂

 

Meer dan vijftig tinten grijs..

image

 

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

 1. Nathalie schreef:

  Top! Ik heb er ook enkele stuks van.

 2. Karen - Dressing in Labels schreef:

  Deze trui is echt super leuk!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 3. Elle Milla schreef:

  Wat zalig om te lezen! Dikke merci Inge! X

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.