Sweater weather: wie van de drie?

27 februari 2016

Een tussen door weertje, daar hebben we in België wel vaker mee te kampen. Geen winter, geen lente, gewoon druilen denken ze hierboven. Voor fashionliefhebbers een echte verschrikking want de mooie zomercollectie hangt al weken te pronken in de etalages. Ik ben dan ook blij dat de “lange rokken rage” nog steeds het mooie weer maakt in fashionland. Het is de ideale manier om die witte benen nog even in de kast te laten, niet als zomerzot gelabeld te worden en toch fashionwise door het leven, of in dit geval, door de regen te huppelen.

Bij Bobo in Tremelo hebben ze lange rokken in verschillende stofjes en kleuren. Maar dit keer ging ik voor een sober, maar wel een beetje doorschijnend exemplaar. Het laat me de volledige vrijheid in de keuze van mijn sweater.

image

 

image

Omdat er een beetje rood in de sweater kwam vond ik het wel net iets pittiger samen met een leuke panty. De sneakers, mijn favorietje van de winter, houden het “winter zomer” geheel volledig in balance.
Ik vind zo een outfit top omdat het sportief, elegant en guitig is. Je kan er de winkelstraten mee onveilig maken maar ook gerust je baas op het werk mee imponeren.
Je hebt tenslotte ook een strikje aan. 🙂

image

 

Om helemaal vrolijk van te worden, de see you and kiss you all over sweater

 

image

Who needs a boyfriend when you can have a big cosy sweater?

image

De twee Zwarte sweaters zijn ook perfect. Als het weer wat warmer wordt kan je ze op een rode broek of een wit rokje combineren.

Ps: als spiderwoman vang je elke coole gast met gemak in je netten. 🙂

Een sweater werd vroeger gebruikt om  precies te doen wat het woord zegt. Hij moest je zweet opvangen bij lichamelijke inspanningen. In the USA zegt men ook een sweater tegen een pullover. In Duitsland noemt men een pullover met een V hals: een pulli 🙂

to sweat or not to sweat!  zeg dus nooit een swieeeeeter ?

 

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    De zwarte trui met cartoon logo’s is mijn favoriet!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.