Caroline Biss: fashion Friday

20 mei 2016

image
Caroline Biss is een Belgisch kledingmerk voor dames met stijl en de nodige flair. Sowieso vind ik dat we onze Belgische mode wat meer in de kijker mogen zetten. Dat geldt dus dubbel en dik voor een label dat al jaren haar mannetje staat in de fashion jungle. Ze hebben leuke casual outfits, maar ook voor een feestje kan je bij hen terecht.

Lang niet slecht, die jurk 🙂

 

image

Een tijdje geleden ging ik op cruise. Ik had twee super mooie lange jurkjes mee die ik zowel ’s avonds als overdag kon dragen. Ik moest gewoon de slippers door een hoge hak vervangen, zalig!

 

Stijlvol, ontdeugend met Caroline Biss

image
Caroline Biss vervaardigt klassevolle damesmode voor de hedendaagse en zelfbewuste vrouw. De creaties zitten perfect, de afwerking is top en de details verfijnd. Wat moet er nog meer zijn!

De lente- en zomercollectie 2016 is heel gevarieerd. Effen broeken, broeken met prints, effen kleedjes, kleedjes met prachtige prints, bijpassende vestjes, modieuze gilets, blouses in diverse modellen en afwerkingen, comfortabele jumpsuits, diverse t-shirts en accessoires zoals sjaals behoren onder meer tot de nieuwste collectie. Ik ben echt een jeansfreak en vind de outfits in mijn favoriete stof dit seizoen echt de max. Zeg nu zelf….

For the ❤️  of jeans

image image

Wat staat er nog op mijn verlanglijstje?

A LBD is een must

image

De perfecte jumpsuit voor ervaren reizigers

image
2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Kristina Galestian schreef:

    Super elegant & mooi,mijn favoriete kleding merk .?

  2. mestdagh petra schreef:

    ik koop al jaren jullie merk en ben er nog steeds tevreden mee,maar de bovenstukken vind ik nogal duur maar toch koop ik ze ook een super contente klant

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.