De bubbels worden Eskimo’s

18 mei 2015

Haha, niet echt natuurlijk maar we hebben onszelf in een Eskimo outfit gestopt. Eskimo? Ja écht Eskimo!

Bij het merk Eskimo (dat trouwens 100% Belgisch is, niet onbelangrijk) gaat het vooral om nachtkledij maar eveneens om ondergoed.

IMG_7600

Ze hebben onlangs een nieuwe winkel geopend in Gent-city. Eskimo, dat nog steeds in handen is van de stichtende familie De Groote, heeft met de winkel dan ook twee bedoelingen: het uitspelen van dat modeaspect tegenover de consument en het overtuigen van voortverkopers om mee te stappen in het verhaal en hen inspiratie te geven om een eigen Eskimo-winkel op te zetten.

Vandaag worden de collecties zowel in het binnen- als buitenland (op deze eerste winkel na) uitsluitend verkocht via een distributienetwerk van kledingketens, lingeriewinkels en speciaalzaken. In België alleen gaat het om zo’n 300 zaken, in Nederland liggen de collecties in een honderdtal winkels. Ondertussen wordt ook de distributie in Frankrijk en Duitsland aangepakt.

Naast het hoofdmerk Eskimo heeft het modebedrijf ook de submerken Dodo, Nightlife en de streetwearcollectie Original Eskimo. De productie gebeurt in het Verre Oosten.

Heerlijk toch: zo’n dagje niksen. Een dag waar we onze pyjama niet moeten uitkomen. Maar vreselijk als iemand dan nét aanbelt en je moet opendoen in een verschrikkelijke outfit. Byebye stylish queens, want dat is dus bijzonder vernederend vind ik. Ik doe dan de deur half open en verstop me achter de deur. Maar met mijn nieuwe pyjama van Eskimo ben ik écht dolgelukkig en durf ik zelf foto’s online zetten hier op Bubble Trouble. Vooral de quote op de pyjama is echt op m’n lijf geschreven: My nightlife is killing me softly. Ah ja, want als je 23 jaar bent moet je genieten van alle vrije momenten en vooral van alle feestjes die het leven me nu kan bieden. En soms is het dan eventjes tijd voor mijn pyjama en ik.
Een tijdje geleden, toen Inge in de States zat kreeg ik een toffe foto waar zij haar Eskimo pyjama showt in een super leuk hotelletje @ de States. Als we fan zijn, dan delen we het overal natuurlijk.

Go Eskimo!
image

image
IMG_7596

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Pauline schreef:

    Ik moet dringend eens langsgaan in hun Gentse winkel geloof ik zo :D. Leuk!

  2. Lindsey schreef:

    love love love ❤️

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.