Sweater Weather @ XO Belgium

27 juni 2015

Het festivalseizoen is weer volop aan de gang en daar ben ik natuurlijk heel erg blij om. Eerder ging ik al naar Daydream, maar nu mocht ik ook een avondje feesten op Extrema Outdoor op mijn to do list zetten. En of het een feest was!

Processed with Moldiv

Toch was het vooraf wel een beetje stressen. Het was ijzig koud buiten en natuurlijk weet je dan niet echt wat de ‘dresscode’ zal zijn op zo’n festival. Ik koos voor een jeans met… een sweater. En tijdens Extrema Outdoor merkte ik wel dat sweaters helemaal HOT zijn. Je kan ze in alle kleuren, soorten,… terugvinden. Zowel bij de dames als bij de heren op XO.

Processed with Moldiv

Dit jaar mocht Extrema Outdoor al vijf kaarsjes uitblazen en door de jaren heen zijn ze bijzonder gegroeid. Héél België zakt af naar Houthalen-Helchteren. Ik sprak zelfs met mensen uit de States, Canada en zelfs met iemand uit Australië. XO Belgium is gekend om zijn inlandse strand omringd door natuurelementen, speelse creatieve area’s en activiteiten, een kampeerterrein dat zich ontplooid heeft tot een XO dorpje alsook zijn rauwe elektronische kwaliteitsmuziek. Er zijn maar liefst 13 podia en tijdens  de drie dagen passeerden er zo’n 97 artiesten.

Processed with Moldiv

Mijn favorietjes:     Jonas Mantey: De nieuwe Paul Kalkbrenner is geboren. Hij is amper 19 jaar, heeft Duitse roots en maakt ongelofelijke muziek. Jonas Mantey veroverde in 2013 de hele internetwereld met zijn superplaat Frei. Ik keek net op YouTube en ondertussen is de clip al meer dan één miljoen keer bekeken. Big up!

Natuurlijk ook Dave Clarke: Iedereen heeft hem al ooit eens aan het werk gezien. Maar toch moet deze technogoeroe altijd bovenaan je lijstje staan. Iemand die je altijd trakteert op de laatste nieuwe nummers en wiens set altijd perfect in mekaar zit. Hij is ondertussen 47 en is niet van de dansstages weg te slaan. Dat mag nog lang duren voor mijn part!

IMG_9961

Maar nu terug helemaal naar het sweaterseizoen. Vorige zomer kozen we allemaal voor lange, gebreide golfjes maar deze zomer zijn dus de sweaters weer in opmars. Inge en ik gingen eventjes geleden langs bij Deleye en kozen zelf daar allebei twee sweaters. Inge koos eerst voor de roze sweater van Gaelle, ik voor de donkerblauwe van Zoë Karssen. Het merk leerde ik kennen tijdens de persdagen en ik ben sindsdien écht een fervente follower. Deleye heeft een uitgebreid aanbod aan sweaters, de keuze was dus allesbehalve makkelijk. De sweaters van Dexters, Brigitte Bardot en ook van Supertrash zouden ook een must moeten zijn in onze kleerkast, maar we moesten natuurlijk een keuze maken. Bij Deleye is kiezen écht verliezen, dus wanneer je naar Roeselare, Kuurne of Brugge afzakt moet je zeker genoeg tijd nemen om uitgebreid te shoppen én te kiezen. Wat je ook kan doen is allereerst de webshop bekijken via: http://www.deleye.be/.

IMG_9744

Ready voor het volgende festival… Mijn hondje Fleur ook 😉

Dikke proficiat aan de organisatie van Extrema Outdoor én hopelijk tot volgend jaar.

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.