Pressdays part 2

10 mei 2015

Ik was gewaarschuwd, dat is het minste wat ik kan zeggen. De persdagen zijn hectisch maar ook dikke fun. Nu had ik al eens occasioneel een presentatie meegemaakt, doch een dertigtal showrooms bezoeken op drie dagen is toch wel andere koek. Gelukkig had ik geluisterd naar misses Keuppens en mijn hoge hakken dus mooi in de kast gelaten. Brussel was het eerst aan de beurt en we werden met open armen ontvangen. image
image
image
Antwerpen is gelukkig een thuismatch, anders had ik de planning nooit rond gekregen. Wakker worden tussen de prachtige collectie van SVNTY is niet echt een opgave al was de koffie toch welkom. De eerste dag hebben we zelfs geen tijd genomen om te proeven van al dat lekkers. Gelukkig hadden we snel ons lesje geleerd. Genieten hoort er ook bij.
image Na drie borden Minestrone heb ik Yentl bij Pravda wel moeten buitensleuren. Een kwestie van nog wat over te houden voor de volgende gasten. Maar als ze het lust dan lust ze het. Ik was wel te vinden voor de bubbels van D Rock en de heerlijke hotdogs of waaren het doghots? Een voor da hand liggende combinatie, niet? Wat niet zo voor de hand ligt is dat ik stapelverliefd word op een juwelencollectie maar de Bodojewels hebben mijn hart echt gestolen.
image
Als we eenmaal in vorm zijn dan wordt het hoogtijd voor wat Bubbletrouble foto’s. Wij geven alvast een tien punten voor de collectie van Edith en Ella. De teenslippers die in je kast moeten staan heten nog steeds Havaianas.Bij Monar mochten we een paar personaliseren. Yentl en ik hielden het sober met een Swarovski steentje langs elke kant. Veronique De Kock haar Havaianas zullen iets kleurrijker uitvallen. Haar zoontje Seba vond de voetbaltruitjes die je kon op pinnen de max en wij hebben hem daar uitdrukkelijk in gesteund! image
Een makkelijke hippe schoen was deze dagen een must. De mega coole Turbine sneaker van PINKO had goed van pas gekomen. Dat moonboots ook de allerkleinste kan warm houden in de winter en dat ze leuke tassen hebben was voor mij een goedbewaard geheim. De gepersonaliseerde mini Allstars vonden wij ook wel allerschattigst. Misschien binnenkort een Bubbletroube versie?image
Een fotograaf moet zich af en toe ook eens in de kijker zetten. Al weet ik niet of dat dit deze keer wel gelukt is. De mooie lingerie van Heidi Klum gaat makkelijk met alle aandacht lopen.

image
image
image
Het waren leuke dagen. We hebben nieuwe labels ontdekt, fijne mensen ontmoet en heel wat inspiratie opgedaan. Mijn Pomme De Lovely bag wijkt ondertussen niet meer van mijn zijde. Toch nog even melden dat wij Ish ne toffe ket vinden en dat we hem binnenkort op de rooster leggen voor zijn liefde voor dans en Timberland 🙂
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.