Musketon doet het weer!

19 mei 2016

Three times a lady

image

Op eenzame hoogten, met een prachtig zicht op de luchthaven en in zeer goed gezelschap werd het nieuwe project van Musketon en Mazda aan ons voorgesteld.
Vorig jaar werd een Mazda3 kunstig onder handen genomen. Nu is het de beurt aan de CX3.

imageDe #MusketonMazda is dit jaar ook een zeer mooie samenwerking.  Bert deed het niet alleen, maar heeft  een beroep gedaan op 4 andere artiesten :

Drie belgen en één in Duitsland wonende Braziliaan. VEXX_ART (Vince Okerman),ICYBOMB (Alex Gérard), ITSMAGICHERE (Laurent Beuten)en ZHION (Andre Levy).
Op die manier krijgen jonge en minder gekende artiesten een geweldig platform om bekendheid te verwerven.

Het buitenlands buitenbeentje en de jongst snaak

image

De vier artiesten zijn de vier winnaars van de designcompetitie die Musketon en Mazda organiseerden, waarbij grafische kunstenaars het ontwerp van een motorkap moesten inzenden.

Uit de meer dan 100 ontwerpen, koos Musketon deze 4 artiesten uit, om samen met hem de nieuwe Mazda Design Car te ontwerpen. Geen eenvoudige opdracht, want de bedoeling was de 5 uiteenlopende stijlen te integreren.
De vijf kunstenaars hebben zich eind april een weekend opgesloten op een afgelegen locatie om rustig aan het ontwerp te kunnen werken. Het resultaat: een volledig gewrapte CX-3 die mag gezien worden.

image

Dit moet natuurlijk in stijl gevierd worden. Alle genodigden werden verwend met een paar heerlijke gerechten van topchef Viki Geunes, die normaal in het Zilte het mooie weer maakt. Voor een levensgenieter zoals ik, de perfecte afsluiter van een mooie dag.

The Master himself

image
En genieten deden we!

image

Thx Mazda for a lovely day

xoxo

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Saverys Annick schreef:

    Als één van de genodigden zou ik de organisatoren willen feliciteren en bedanken voor deze avond.
    Tevens proficiat aan de 4 ontwerpers, de auto mag gezien worden, een topwerk met grote klasse.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.