Met Aida op zee, een Prima idee

27 april 2016
image

De AidaPrima is het nieuwste vlaggenschip  van de Duitse Cruise maatschappij Aida. De guitige oogjes en felrode lippen op de boeg beloven een ongedwongen sfeer.  In één oogopslag heb je door dat zowel jong als oud zich hier prima zal amuseren.

Een warm welkom in Rotterdam

image

Bubbels on board in elke betekenis

image

Overal op het schip vind je verwarmde bubbelbaden. Deze verwennerij is een voorbode voor de enorme spa faciliteiten die zich aan boord bevinden. Je hebt er verschillende sauna’s met een geweldig zicht op zee. De rust en de beleving staan hier echt centraal. Wie in de winter zich laat verwennen kan zelfs genieten van een open haard.

 

Het schip is immers zo ingericht dat een cruise in de winter even aantrekkelijk is dan tijdens zonniger perioden. De beachclub met overdekt en verwarmd zwembad is daar een zeer goed voorbeeld van.

Zwemmen het hele jaar door

image

Het schip mikt op een jong publiek dat van luxe houdt en graag met de hele familie een fantastische tijd doorbrengt. Er is echt voor iedereen wat wils. Waterglijbanen, een klimparcour, duiklessen, golfcursussen, een whiskey bar, veel te veel om op te noemen.

Heerlijk genieten uit de wind

image

Maar wie liever rustig van het zonnetje geniet hoeft niet echt ver op zoek. Overal zijn fijne ligplaatsen om zalig uit de wind  weg te dromen.

Het allerfijnste vond ik eigenlijk mijn eigen kajuit. De nieuwste Lanai hutten hebben niet alleen een balkon met hangmat, maar ze zijn voorzien van een heuse wintertuin die je ook kan verwarmen. Moest er niet zoveel te ontdekken zijn op de AidaPrima zou ik gerust mijn hut niet verlaten. 🙂

image

De Lanai hutten een absolute aanrader

image

De stijl van het schip is sober, trendy en elegant. Geen tierlantijntjes, maar wel heel mooi.
image
image

Waar de AidaPrima binnenkort alom bekend zal voor staan zijn zijn resem aan goede restaurants. Daarom wijd ik hier graag nog een volgend partikel aan. Ik heb er heerlijk gegeten. Dat kan ik jullie alvast vertellen.

Het pronkstuk:de skywalk

image

Tip: boek een fietsexcursie en ontdek het landschap op een andere manier. ps: er zijn ook elektrische fietsen voor de luierikken onder jullie

Bij Aida is het schip de bestemming op zich

image Er zijn geweldige voordelen voor kinderen en tieners tot 24 jaar zodat een cruise met het hele gezin tot de mogelijkheden behoort.

Voor meer info over de prijzen en de verschillende vaarroutes op hun website

outfit: Lola and Liza, Caroline Biss, Banana Moon, Pretty ballerina’s, Replay

suitcase: Rimowa

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.