Pretty Ballerina’s gaan sneakeren

12 mei 2016

Anti slip komt goed van pas boven een stuimige zee

imageIk denk niet dat ik ooit zo laaiend enthousiast ben geweest van een paar nieuwe sneakers. De naam laat het niet echt vermoeden ” Pretty Ballerina’s “, maar de sneakers van dit luxe merk zitten echt als gegoten. De Pretty Sneaker collection ademt dezelfde stijl en comfort uit als de ballerina’s van het label en dat is een zaligheid.

Het was trouwens op vraag van de vele fans dat de sneaker collectie tot stand kwam. Fans van Pretty Ballerina’s zijn gewoon om net dat tikkeltje anders te zijn. Dat werd dus voor de designers een hele opgave. Maar ik moet toegeven dat ze daar uitzonderlijk goed in geslaagd zijn.

De zool alleen al is uniek. Hij is super licht en de verdeling in het midden maakt dat je makkelijker stapt. De sneaker heeft ook een gestroomlijnde vorm zodat je voet fijner oogt. De paar centimeters in de hoogte verlengen je benen en dat is altijd mooi meegenomen.

image

Ik ging voor een glitterexemplaar maar wel in maagdelijk wit. Een schoentje dat dus echt onder bijna elke stijl past. Dat is super handig als je een paar dagen op cruise gaat en niet met een overvolle koffer wil sleuren.

Een sportief middagdutje

image

 

Toosten op het goede leven en …

image
De perfecte marine look

image

De grafitty sneakers zijn ook om van te snoepen. Zowel in felle kleuren als met de vrolijke letters.
Als mijn reiskoffer de volgende trip wat zwaarder mag wegen neem ik ze ook graag mee op avontuur.

Welke kies jij?

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.