Bubbletrouble leidt de show

9 november 2015

imageEen tijdje geleden was ik gastvrouw voor de GrandOptical Fashion show.  Een vrij excusief event waar alleen pers en bloggers met wat naam waren uitgenodigd. Het trendy publiek kreeg een warm ontvangst en bij het binnenkomen van de BMW concept store in Brussel geurde het heerlijk naar white tea.  Een kwestie van de gasten al meteen in de juiste sfeer te brengen.
image
De hele namiddag lang was er al druk gerepeteerd en achter het podium was het een drukte van jewelste. Styliste en blogster Emma Gelaude had de touwtjes strak in handen. Al vroeg ik me af waarom ze samen met haar al even mooie assistente niet mee op het podium stond.image
image
De eerste rij was zeer bereidwillig om een “publieksfie” te nemen. Onder het motto ” als de grote sterren dat mogen dan wij ook, zeker met de juiste bril op je neus”.image
Tijdens de show werden natuurlijk de laatste nieuwe brillentrends voorgesteld. Het publiek werd terug gekatapulteerd naar de fabulous fifties en de swingende sixties. De inspiratiebron voor de herfst-en wintercollectie van GrandOptical. Het resultaat is een hedendaagse collectie met een knipoog naar vervlogen tijden.imageimage
De trends die je in het oog moet houden zijn deze: Round&Round, Retro Chic, Chunky Bold, Thin Lines, Purple Style, Industrial look,Luxe-à-porter,Sensaya en Swarovski.
Bij een volgende blogpost zetten we ze graag even in de kijker.
Na de show kreeg iedereen die dat wilde nog het juiste stijladvies en in de accessoire corner viel het op dat het brillenkoordje weer helemaal hot is. Handig voor hen die net als ik steeds naar hun bril moeten zoeken. 🙂image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.