Mooi met Bourjois

10 mei 2016

Boho chic is een mooie trend die je perfect kan verderzetten in je make-up. De nieuwe zomerkleurtjes van Bourjois kleuren die trend perfect in.

Ik hou van de kleur op je ogen 🙂

image

Nu geef ik volmondig toe dat ik mij meestal met vrij neutrale kleuren opmaak. Maar deze gipsy zomer tinten brengen mij toch in verleiding. Azuur blauw staat trouwens ook geweldig bij bruine ogen en geven je instant die vakantie vibe.

De mascara is echt top. Door het vergroot spiegeltje kan je ook zonder lenzen of bril je ogen mooi accentueren. Beter nog, je kan echt het allerkleinste wimpertje ook in de verf zetten. Ook op het strand kan dit vergrootspiegeltje zeker nog van pas komen. In de hotelkamer moet je ook niet meer op zoek naar je nieuwe mascara want door zijn handige vorm rolt hij nooit meer weg. Laat die vakantie maar komen.

Summer Proofimage

image

Voor de nageltjes is er ook genoeg kleur in de aanbieding. Ik vind ze echt alle vier super mooi. Bij de Roze en oranje gel hoort ook een bijhorende glossy lipenstift. Dat brengt hen dan toch een trapje hoger  op mijn populariteitsladder.  Waar wacht je nog op? Trek gerust een open sandaaltje aan.

De gelstructuur zorgt ervoor dat je nagellak echt langer blijft zitten. Al raad ik iedereen aan die 1 seconde niet al  te letterlijk te nemen . Een geduldige vrouw is er twee waard.

Altijd stralen

image

De fond de teint is super licht van structuur. Hij hydrateert  en ruikt echt heerlijk. Hij heeft ook een bescherming tegen de slechte invloeden van de zon. Dat is altijd een pluspunt, zelfs voor hippe stadsmeisjes. De gouden regel hier: subtiel en overal smeren 🙂

De beste lipstick van het moment is voor mij de Rouge Edition Souffle de velvet. Ik kan hem door het handige borsteltje zelfs perfect aanbrengen zonder lippenceel. De matte uitstraling is super mooi, bescheiden en hip. Zijn fluweelzachte  formule is verrijkt met hydraterende ingrediënten waardoor de lipstick net zo comfortabel aanvoelt als een balsem.  Gelukkig is hij ook best betaalbaar zodat je meer dan één kleur kan uitzoeken.

xoxo

 

Welke kleur kies jij?

image

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.