ISDIN perfect voor elke huid

26 april 2016

Als je regelmatig naar Spanje op vakantie trekt dan zijn de zonneproducten van ISDIN voor jou geen onbekende meer. Ze staan al meer dan 40 jaar bekend om hun voortreffelijk onderzoek inzake huidverzorging. Hun producten zijn niet echt goedkoop, maar de kwaliteit is echt super. Als je huid je lief is dan moet je haar ook goed beschermen.

Niet meer wachten tot je droog bent

image

De transparant spray WET SKIN is echt mijn favoriet. Gedaan met wachten tot je helemaal droog bent of je eerst afdrogen met een handdoek vol zand. Met deze spray die een beschermend schild vormt op een natte huid zal oma niet meer ongerust hoeven te zijn over haar twee belhamels. Jade en Alec zijn twee waterratten die een gruwelijke hekel aan insmeren hebben.

Oma houdt haar bengels altijd safe

image

Mijn man is ook al zo een moeilijk verhaal. Maar ik heb tweemaal goed nieuws voor hem. ISDIN heeft voor sportieve mannen een gel die meteen droogt en dus geen vette film vormt op behaarde benen. De Fusion Gel is dus ideaal voor een rondje lopen in de bergen.
Als hij bruin ziet denkt Patrick dat hij geen bescherming meer nodig heeft. Vanaf nu zal ik geen zaag meer moeten spannen. De active Oil beschermt en hydrateert de huid voldoende maar activeert ook het bruinen. Voila darling, je hebt nu echt geen excuus meer. ­čÖé

Extra bruin maar wel beschermd

image image

Mijn nichtje Jade heeft snel last van allergie. De FOtoUltra Solar is een medisch product dat met SPF100+ en UVA 40 dat de symptomen van zonneallergie lichtovergevoeligheidsreacties voorkomt en verlicht. Gedaan dus met irritatie en huiduitslag.

Lachen onder de Spaanse zon

image

ISDIN geeft oma en tati (ik dus) een veilig gevoel. Onze kindjes, klein en groot,  zijn in goede handen.

Bescherming tegen de zon  voor de hele familie

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.