Zeg yes tegen deze zes.

1 september 2015

Schoonheid zit natuurlijk van binnen maar het helpt als je ook langs de buitenkant straalt. Daarom zet ik een paar productjes op een rij die je daar zeker bij gaan helpen. Een strak gezicht is tegenwoordig een absolute must. Daarom is de “Botox-like Complex Lifting Base” ook ontzettend populair. Je brengt hem aan als basis onder je make-up maar gewoon zonder kan ook. Het neemt roodheden weg en maakt de huid wat strakker. In wonderen moet je niet geloven maar het geeft je echt een frisse en uitgeslapen uitstraling… ook als je nog geen 35 plus bent. 🙂
image
Teveel fond de teint kan echt lelijk zijn. Daarom is de natuurlijke look die de mineralen van Bellapierre creëren een verademing. Het oogt subtiel en ik krijg het gevoel dat de kleur van het poeder zich aanpast aan mijn huid. Het is wel even wenen aan de manier waarop je je make-up moet aanbrengen. Met een super kleine en handige Kabuki borstel moet je met draaiende bewegingen de poeder op de huid brengen. Nooit te kwistig zijn is de boodschap en oefening baart kunst.
image
Mascara is een must, zelfs als je even naar de bakker loopt. Het geeft je meteen een wakkere look. Ik heb al heel wat merken geprobeerd maar de Per-fekt’s Lash Perfection Gel is dus echt de max. Hij verlengt en verdikt elk wimpertje zonder vervelende klontertjes achter te laten. Geen wonder dat heel wat internationale sterren zweren bij dit borsteltje.
image
Als je op stap gaat is het altijd handig een deodorant in de buurt te hebben. Bij een LBD mag die natuurlijk ook geen witte sporen nalaten. Rexona invisibla aqua is er nu ook in een super handig compressed busje. Hij is kleiner, gaat even lang mee en is een pak beter voor het milieu. Hij bevat ook minder drijfgas waardoor hij zachter is voor je huid. image
Een goede demaquillage is onontbeerlijk, het Thermal Miccelar water van Uriage is multifunctioneel. Je kan er zowel je ogen als je huid zorgvuldig mee reinigen. De rode versie is tegen vlekjes en voor de iets vettere huid. Zelf zweer ik bij het blauwe pot omdat mijn huid snel droog aanvoelt.image
Last but not least. Van geven wordt een mens blij. Daarom koop nog eens een oude gertrowe. De sunlight zeep die bij mijn oma steevast aan de badrand stond is weer helemaal hip.
Ook hun samenwerking met Unicef is een bijzonder geslaagd initiatief. Een deel van de opbrengst van deze limited edition douchegels zal kinderen helpen bij hun basishygiëne, toegang tot drinkbaar water en sanitaire voorzieningen. De zeep die ( 100 jaar geleden) Vlaanderen zijn handen liet wassen zet zijn missie verder. Wil jij ook helpen? gewoon douchen voor het goede doel.image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.