De juiste zonneproducten varen mee

1 mei 2016

imageWe weten het allemaal. Je moet je altijd goed insmeren tegen schadelijke zonnestralen. Hoe komt het dan dat er bij een onderzoek aan het licht komt dat heel veel mensen de passie preken maar het eigenlijk zelf over het hoofd zien. In dit geval zou het wel eens een heel rood hoofd kunnen worden. 🙂
Ik weet het, zonneproducten zijn meestal redelijk prijzig. Maar net zoals bij zijn cosmetica producten heeft Lidl een mooi en kwalitatief assortiment betaalbare bescherming.
Dus sorry, dat excuus wil ik niet meer horen.

Bescherming zelfs bij een zacht zonnetje

image image

Lidl start het lente- en zomerseizoen met een breed gamma aan zonneproducten tegen de scherpste prijzen. insmeren is de beste remedie tegen de gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met zonnen. Er is echter nog werk aan de winkel want uit verschillende onderzoeken blijkt dat 4 op 10 Belgen regelmatig een zonnebrand oplopen door zich onvoldoende in te smeren. Zelf overkomt het mij alleen als ik met mijn  cabrio de Vlaamse wegen doorkruis. #notetoself!!!!!!

Perfect voor de gevoelige huid

image

Een aantal foutieve veronderstellingen over veilig zonnen blijven hardnekkig overeind.

Zo denken veel mensen onterecht:

dat men veilig zont als men zich slechts een paar keer per dag insmeert met een zonnecrème met hoge beschermingsfactor (en niet om de twee uur)

dat men minder bruint met een hoge beschermingsfactor.

dat men zich met een waterbestendige zonnecrème niet meer moet insmeren na het zwemmen, terwijl men ook dit zonneproduct best elke twee uur aanbrengt.

Mijn favorietje! ,)

image

 

Al de  zonneproducten voor kinderen van Lidl zijn waterbestendig zodat ze in de zee of het zwembad nog beschermd blijven tegen de zon. Dat vind ik een zeer goede zet want die twee leenkindjes van mij zijn niet uit het water te krijgen. Hoe goed je ze ook insmeert, af en toe een t-shirt aantrekken is geen overbodige luxe.

image

Ook voor kinderen  zijn de  zonneproducten zeer budgetvriendelijk. Zo kunnen alle kinderen de komende maanden onbezorgd genieten van de zon. Geen enkele mama of papa heeft nog een excuus om hun bengels niet om de twee uur grondig aan te pakken.

Op vakantie, maar ook in de tuin: smeren en spelen

image

 

Tip: Blijf je ook na de vakantie insmeren met after sun. Geur werkt op je emotie. Dus hou je je herinneringen en je huid helemaal in tact.

 

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.