Het zacht velletje waar je van droomt

6 augustus 2015

Je huid verzorgen is een must. Ik ben amper 23 en enkele jaren geleden deed ik een huidanalyse die allesbehalve positief was. Mijn huid kreeg de leeftijd van 56 en daar was ik allesbehalve blij mee. Nu enkele jaren later smeer ik m’n huid minstens twee keer per dag in én dat met verschillende dag en nachtcrèmes. Ik deed onlangs tijdens The Gift Suite bij Dermalogica een nieuwe huidtest. Daar vertelde ze met dat buiten enkele droge plekken mijn huid piekfijn in orde was. Hoera, een beetje happy omdat écht al dat smeren geholpen heeft. Ik ga dat ook blijven doen natuurlijk én ik vertel jullie graag mijn vier favoriete middeltjes. Mijn tip is vooral véél afwisselen en genoeg reinigen met eerst een goeie reiniger (bijvoorbeeld Rituals, Yves Rocher,..), daarna de lotion en dan pas je dagcrème. Je huid één keer per week insmeren met een serum is een must, net als één keer per week scrubben.

 

Back to business: Ik ben kei hard fan geworden van The Body Shop. Vooral van de nieuwe, zomerse lijn van de Mojito. Hier bestaan er scrubs, douchegels, body butters,… allemaal mét de perfecte mojito-geur. Nu ontdekte ik ook pas hun Vitamin C lijn en ik moet toegeven: ik zag me-teen resultaat. Ik had een tijdje eindelijk geen last meer van puistjes of andere problemen, maar die begonnen een paar maanden geleden weer op te spelen. Ik heb van alles geprobeerd, maar het bleef een probleem. Deze Vitamin C-lijn pakt stress aan. Het innerlijke moet je zelf natuurlijk onder controle krijgen maar uitwendig krijg je hiermee een top resultaat!

IMG_9978

Vitamine C is een krachtige vitamine die je zowel je teint als de structuur van je huid egaliseert en je huid weer laat stralen. Ik heb het programma braaf 10 dagen gevolgd en ik moet zeggen dat mijn huid enorm is opgeknapt! Na twee dagen zag mijn huid er ‘s ochtends een stuk stralender en frisser uit. Je hebt maar een klein beetje crème nodig die je liefst ’s ochtends aanbrengt. Op naar een STRALENDE zomer.

http://www.thebodyshop.be/nl/index.aspx

Cinq Mondes ken ik nog niet zo lang, maar ik was verrast door hun breed aanbod aan producten. Ze werken met een selectie van organische of natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen of phenoxyethanol, zonder siliconen of minerale oliën, geen artificiële kleurstoffen en alle producten zijn getest onder dermatologische controle. Met al m’n duizenden allergieën kan ik jullie wel vertellen dat deze crème een topper is, ook voor gevoelige huidjes. Nu gaan jullie waarschijnlijk lachen, maar ik gebruik de Jeunesse dagcrème hiervan. Ze gebruiken die vaker om veroudering tegen te gaan. Niet dat dit nodig is bij mij, maar je kan er natuurlijk niet vroeg genoeg aan beginnen. Een ietwat dikkere crème, vettiger van texter maar vooral een crème die goed in de huid trekt.

IMG_9967

 

Ik ben al jaren gewend om met de producten van Rituals te werken. Ben zo fan van hun reinigingsmelk maar eveneens van de tonic. Ik heb bijna alle crèmes al geprobeerd. Ik ben echt nog nooit ontevreden geweest over één van de producten. Ook alle limited editions moet ik eens getest hebben. Ik ben vooral fan van de frangipanegeur die je deze zomer in de winkelrekken kan vinden. Hier is helaas geen dagcreme van maar wél de showergel en bodycream (zoooo nice!)

IMG_9976

Tip: de 24h hydratating is m’n absolute favoriet.

 

https://eu.rituals.com/nl-be/gezicht/gezichtsverzorging-vrouwen/

 

Last but not least wil ik ook nog even de crèmes van Lidl in de kijker zetten. Helemaal niet duur, maar wél effectief werkend. Ik gebruikte al enkele varianten, zonder enige allergie of roodheid te hebben gehad. Nu gebruik ik bijvoorbeeld de Caring Moisturizing creme. Een zachte en vooral lichte dagcrème die héél snel intrekt. Je kan meteen erna je foundation of je poeder aanbrengen zonder dat je nog maar één minuut moet wachten tot de crème is ingetrokken. Handig zeg! Mijn make-up blijft goed zitten met deze dagcrème als onderlaag. Ik gebruik de dagcrème nu een paar weken en vind mijn huid er goed uit zien. Zonder al teveel poespas: voor deze prijs is dit een échte topper.

IMG_9969
http://www.lidl.de/de/cien/c12889

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. karen - Dressing in Labels schreef:

    Ik ben grote fan van Rituals en grijp steevast terug naar hun verzorging.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.