Get the perfect winterlook

20 november 2015

Hoe leuk is het om je vriendinnetjes eens te mogen kleden? Wél geloof me: het is nog leuker als je dat mag doen bij Bobo Tremelo. Je kan bij Bobo private shopping sessions inhuren voor jou en je vriendinnen. Je wordt dan geholpen door Mrs. Griet Vanhees herself. Griet weet zich altijd tof te kleden: herfst, winter, regen of zon. Helaas was moest mijn vriendinnetje Sarah het stellen zonder Griet, maar ik probeerde de klus te klaren.

Ik ben door mijn opleiding als kleur en stijlconsulente enorm bezig met de nieuwe trend. Het was dan ook een eer om eerder dit jaar de Fashionweek in Milaan mee te maken. De trends voor dit najaar heb je ongetwijfeld al zien passeren op onze Bubble-blog. De trends van dit najaar 2015 en winter zijn in vier kernwoorden te omschrijven: comfortabel, natuurlijk, sportief en klassiek.

Ik heb deze vier kernwoorden omgezet in vijf verschillende looks voor Sarah. Vijf compleet verschillende looks die toch bij eenzelfde persoonlijkheid passen voor mij.

Beginnen doen we met Marsala: de kleur van het najaar. Ik kende de kleur eerst enkel van de wijn, maar nu is ook de kleur van die wijn helemaal HOT! De kleur van marsala is een diepe kleur rood met een iets koperbruine ondertoon. Deze kleur van het jaar zal veel terugkomen in kleding, make-up maar ook in meubelen en accessoires voor in huis. Het is een kleur die zowel mooi staat als je blond of donker bent en zelfs bij veel kleuren rood haar. Sarah staat er alvast super mee, met haar askleurige blonde lokken.

IMG_7438

Als leerkracht mag het soms zelf een beetje serieuzer. Natuurlijk niet te serieus, want een denim met scheuren zorgt weer voor het stoere effect. Het topje is alvast een winterse topper uit de collectie van Bobo. Ik zag bij het binnenkomen drie meisjes ‘m passen en ik ging meteen naar de sweater op zoek.

IMG_7439 IMG_7440

Gold gold gold! Ik hou van glitter en liefst van al van gouden glitter. Ik ben blij dat Sarah die liefde deelt want dit fluffy truitje met gouden mouwtjes is ideaal om te gaan werken, maar evenzeer om jezelf warm te houden voor en na een feestje. Een beige, gebroken wit of natuurlijk licht gouden kleedje maakt de look compleet.

IMG_7441

Ik kan dus nooit genoeg krijgen van glitter. Ik koos een glitter blazer maar voor Sarah ging ik voor een glitter jurkje. Haar vriend studeert af als politieagent en natuurlijk moet je dan als trotse vrienden SCHITTEREN tijdens de proclamatie. Schitteren doe je zeker met dit kleedje, dat je nog kan dragen tijdens de feesten en zelfs tijdens het uitgaan. Multifunctional-baby

IMG_7442

Deze look kan je ook spotten op bobotremelo.be. Ik vind ‘m perfect om mee te gaan werken, want de bloemetjes geven een zachte look aan Sarah. Lichtblauw hebben we minder besproken dit najaar op de blog, maar verdient zeker ook een plekje hier. Dit topje kan je trouwens nog afdragen komende zomer want de lichtblauwe tint én de flowerprint blijven allebei helemaal in volgende zomer. Véél shopplezier!

Nog meer ideetjes nodig? Take a look!

0004 0007 0008 0011
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.