3 summer beauty adresjes

15 september 2015
Enjoy life <3

Enjoy life <3

In de zomer moet je stralen: niet alleen heb je een bikinibody nodig, maar bijvoorbeeld ook een stralende huid, fluonagels en natuurlijk een ontspannen gevoel. Inge en ik hebben de laatste maanden drie topadresjes weten te verzamelen waar we graag eens een keertje onszelf laten verwennen.

Kerstliedjes zingen bij Bella Naim

Kerstliedjes zingen bij Bella Naim

Zovéél kleurtjes!

Zovéél kleurtjes!

Allereerst beginnen we met Bella Naim. Heel wat bekende koppen zakken af naar Edegem om daar een heerlijke gelaatsmassage te krijgen. Karen Damen kreeg van zaakvoerdster Naomi de perfecte coaching om tijdens het Vijf-programma Perfect de nodige kilootjes te verliezen. Naomi is een toffe dame, waar ik me meteen heel comfortabel bij voelde. Of het nu voor de mooiste gellak, de beste gelaatsverzorging of voor de tandenbleeching is: Naomi staat voor elke klant klaar met een brede graag én daar zijn de bubbeltjes zeker en vast voor te vinden.

Divine in Mol is een compleet nieuwe zaak. Zaakvoerdster Vicky begon haar eigen zaak enkele jaren geleden onder de naam Perfect Nails & Body. Ik ken Vicky dus al enkele jaren, maar wat zij op enkele maanden verwezenlijkt heeft met haar nieuwe zaak is fantastisch. Bij Vicky kan je terecht voor afslanktips van Barbara Dex met de methode Restart, Ultratone versteviging, een medische pedicure en de leukste nageltjes van zowel Vicky als Caroline. Caroline won trouwens vorig jaar de trofee voor de beste gellak-queen van de Benelux.

Flashy summertend!

Flashy summertend!

Getest: de Ultratone bij Divine

Getest: de Ultratone bij Divine

Als laatste gingen we een paar maanden geleden ook naar de opening van Chabelle. Chabelle is een hippe zaak vlakbij het shoppingcentrum van Wijnegem. We leerden bij zaakvoerdster Chana het merk Evagarden kennen. Inge en ik mochten het product meteen testen en we waren werkelijk in 1-2-3 verkocht. De make-up lijn van Eva Garden werd in 1986 gecreëerd door de visagist Paolo Guatelli en is synoniem voor “Make-up made in Italy”. De producten zijn in de eerste plaats verzorgend en beschermen de huid tegen externe agressies. Ik vind de verpakkingen zo hip, het lijken échte design productjes. Inge en ik testen in de loop van volgende maanden nog heel wat producten van Evagarden uit… We’ll keep you posted!

En haast jullie nu naar één van deze topadresjes, want ook JIJ verdient de nodige me-time. Love your mind, your body & your soul!

Make me up, before you gogo!

Make me up, before you gogo!

Selfie time @ Chabelle!

Selfie time @ Chabelle!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.