Fashion Friday: Given

22 april 2016

imageSommige merken is het gegeven. Meteen een crush van zodra je de collectie in de rekken ziet hangen. Given had en heeft dat effect op mij. Toen ik tijdens een persbericht de omschrijving van het label las dacht ik: ‘ boenk eroep’. Sorry voor de Antwerpse uitdrukking maar dat dacht ik dus. :)) ‘boenk eroep’ Als jij je in de volgende zin ook herkent dan heb je een nieuw favorietje ontdekt.

Given is een mlabel voor de succesvolle en onafhankelijke vrouw. Ze is ambitieus en werkt hard om haar doelen te behalen. De look van Given is classy & sophisticated.

Given: Classy & Sophisticated

 

image image

Een tijdje geleden moest ik over de blauwe loper naar de avant première van Zoolander2. De limousine service van Driver for you bracht mij in stijl en het witte jurkje haalde een vermelding in de krant.

image

Op persreis naar Geneva mocht de perfecto met pailletjes mee. Als je in een prinsessen suite slaapt, moet je ook uit eten met diezelfde flair.

Maar mijn favoriet uit de trendy collectie van Given is zonder enige twijfel het stoere bikerjasje.
Liefde op het eerste zicht.

Een luxueuse look ook onderweg

 

image

Elk seizoen presenteert Given 2 collecties. Je hebt stuks van High summer die vanaf 15 maart in winkels ligt. De collectie is afgewerkt in zeer kwalitatieve materialen, eye-catching details en zit als gegoten. Het totaal geeft je een luxueuze look voor een zeer betaalbare prijs en dat horen wij graag!

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Je straalde echt letterlijk en figuurlijk in jouw outfit tijdens de Zoolander première!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.