Pop-up stores @MaasmechelenVillage

6 november 2015

Op mijn verjaardag ging ik samen met “de hubbie” op winkeltocht in Maasmechelen Village. Patrick ging graag mee omdat wij regelmatig samen naar de States reizen en een openlucht shopping centra ons helemaal in de vakantiesfeer brengt. Het was trouwens een prachtige dag dus konden we ten volle genieten van elkaar en van de gezellige winkelstraat. Maar eerst moest de honger worden gestild.:)

image

Wat mij meteen opviel was dat er een leuke nieuwe pop-up store was geopend. So Belge geeft je de kans om de Belgische creativiteit in exclusieve mode te ontdekken. België wordt in het buitenland niet voor niets een fantastisch modeland genoemd. Ook in Maasmechelen Village zijn ze bijzonder trots op dat talent en krijgt het de plaats die het verdient: helemaal in de spotlights. Méér dan 30 opkomende jonge ontwerpers mogen hun collectie nog tot 14 november aan jou voorstellen. De leuke sweaters van “La vie est Belge” en de te gekke “Edmunds” strikjes zullen zeker onder mijn kerstboom liggen.

image
image

De grappige en sexy lingerie van “Love stories” vind ik ook een echte hit. Het ideale verjaardagscadeautje van mijn man, niet?

image
image

Maar alle goede dingen bestaan uit drie. Dus plunderde ik ook nog de Michael Kors shop en bracht deze twee super cuties mee naar huis. Een moderne vrouw kan nooit een tas teveel hebben.

image
image

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    wow ik wist niet dat er nu een love stories pop-up is, zalig! Ellis hamburgers zijn zo yummy!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.