Fashion Friday: de winter uitwuiven met Colmar

26 februari 2016

image
De twijfelperiode noem ik dit. Te koud om al in de lentecollectie te duiken maar ook niet echt warm meer worden van dikke winterjassen. Daarom ben ik zo blij dat de kleurtjes die Colmar voor zijn winterjassen uitkoos fleurig, zacht en zonnig zijn. De echte bontjes laat ik voor op de ski-piste maar de gewatteerde jassen passen perfect in mijn plaatje.

imagePink, sporty and happy

 

 

image

Dit zalige roze bombertje is perfect. Het is super licht, super warm en de kap kan elke maartse bui met gemak trotseren. Het is niet de eerste keer dat ik mijn paraplu gewoon vergeet.

Ook in stijl naast de skipiste

image

Colmar heeft Italiaanse roots. De besneeuwde bergtoppen in stijl naar beneden glijden, dat was hun eerste doel. Ondertussen heeft het label zijn ontwerpen uitgebreid naar andere sporttakken zoals bvb golf. Ik draag de jassen ook gewoon graag naast de piste en in ons Belgenlandje. Ze geven me op de één of andere manier altijd een gevoel van luxe en vrijheid.

image

imageOok de truien en acessoires ademen luxe uit en zijn van een zachte mooie kwaliteit. De  roze muts met een “Colmar ” derde oog is zeer begeerd. Ik heb hem hier op de boerderij echt al moeten verstoppen voor kleine en iets minder kleine ( lees Jade 11 en oma 60 plus) pikkedieven. 🙂

sneakpeak

Voor de zomer trok Colmar de kaart van speciale materialen. Met een zeer vernieuwende glow in the dark lijn. Nylon jassen die overdag licht absorberen om vervolgens in het donker te reflecteren, maar daarover meer in een volgende artikel.

I want to be a Biker Boy!

 

image

Wat ik nog wel even wil meegeven is deze mega coole Biker Boys capsulelijn. Deze opvallende lijn werd ontworpen in samenwerking met Italiaanse bikers Phonz en San Marco, de mannen achter motor­ en kledinglabel Anvil Motociclette. Studs en zilveren ritsen accentueren de inktzwarte donsjassen: zowel heren jassen als dames jassen. Een kleine variatie aan T­shirts en tops maakt de capsulecollectie compleet. De samenwerking tilt het Originals motto zeker nog tot een hoger niveau.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.